CraObs: sak prave treba vozit .. ale mal som na mysli, ked nejaky dobrak vysroubuje ventilky ako mne ... inak pumpicka problem nie je, pretoze do auta aj tak tlacis tak 2-2.2 baru, lenze s malou pumpickou nafukat koleso je drina a teraz si predstav kolko vzduchu musis natlacit do kolesa auta .. to je fukacia brigada na par hodin
a to máš tak, mám rátať s tým že dostanem defekt aj na všetkých 4? to už radšej ani do auta nesadnem.. v tom prípade odťahovka, pneuservis a pod. nebudem sa s tým ***** niekde 2 hodiny..
inak dúfam že ten čistič funguje dobre, zobral som 2 spreje keď už to tolko chválite, za 30kč to snáď na niečo bude..
silikonový sprej je na mazanie odveci.. jednak je to sprej a ani to poriadne nevydrží.. to je tak na 30km max takéto veci..
Tak dneska uz jeden typ cohosi nebol .. tak som zobral este pre istotu 5x cistiaci .. som ho vcera skusal, je mi to povedome, ten cistic, nejaky etyl-benzen, to sa nie je co divit ze to cisti jak drak
Môj dnešný ranný lidl nákup v DNV: tie dlhé cyklo rukavice pochybnej kvality a hrozienka v čokoláde.
Cyklo vecí tam bol dostatok, okrem batohov, s ktorých bol len jeden kus.
Dnes som zobral tú práčku na reťaz tých bolo dosť. No ponožky v mojej velkosti a farbe posledné.
Som zvedavý ako to bude čistiť retiazku, ale za tie peniaze mi to ani lúto nebude ak to bude k ničomu.
Lidl Karlovka 8:30 - skoro vsetko vypredane, teda nasiel som posledne rukavice, nejake dve tricka, batohy som si nevsimol ze by ostali, asi 3 krabicky s lepenim a nahradnymi dielmi, no aspon ze reflexnych tyciniek na spice bolo este dostatok tak som jedny zobral, su super. (Mozno ze dochodci nevedia naco take tycinky su )
ja som asi prvykrat kupil vsetko co som chcel batoh, rukavice, ponozky vsetkeho bolo plno niako sa to rychlo neminalo dochodcovia sa skor hemzili okolo zahradnickych veci a kvetov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
okrem toho moja cyklo***** vraj zvláda 5bar
a to máš tak, mám rátať s tým že dostanem defekt aj na všetkých 4? to už radšej ani do auta nesadnem.. v tom prípade odťahovka, pneuservis a pod. nebudem sa s tým ***** niekde 2 hodiny..
inak dúfam že ten čistič funguje dobre, zobral som 2 spreje keď už to tolko chválite, za 30kč to snáď na niečo bude..
silikonový sprej je na mazanie odveci.. jednak je to sprej a ani to poriadne nevydrží.. to je tak na 30km max takéto veci..
Cyklo vecí tam bol dostatok, okrem batohov, s ktorých bol len jeden kus.
Som zvedavý ako to bude čistiť retiazku, ale za tie peniaze mi to ani lúto nebude ak to bude k ničomu.