Čítal som ten článok a pravdepodobne to kúpim napriek tomu. Ide mi o to si to vyskúšať a zistiť, či ma to vôbec baví a či sa mi bude chcieť absolvovať viac takých výletov. Na to mi príde niečo za pár eur ako ideál, prípadne si potom nechám na vozenie vecí na prezlečenie do práce namiesto rupsaku. Môže mi byť jedno že tá sedlová kapsa sa v tom prípade po niekoľkých použitiach trochu "zlomí" ... keďže ak ma to bude baviť natoľko, že to reálne na bikepacking využijem viackrát, potom určite už kúpim niečo poriadne.
Ale hlavne davam do pozornosti prilbu. Je naozaj vydarena - inmold skrupina potiahnuta az po spodok po celom obvode, slusne odvetranie, sietka proti hmyzu, integrovana blikacka a reflexne prvky + pribaleny navlek proti dazdu. Ale pozor, prilby boli aj nedavno. Take tie klasicke lacaky / sunty. A aj tie mohli zostat niekde v regaloch. Takze treba hladat tu spravnu verziu prilby: https://www.lidl.sk/sk/p/bicykel/cyklisticka-prilba/p49933
Mne je to v podstate jedno.
Má ich jeden známy čo ich jazdí na cesťáku (MTB tretry) a tomu držia už viac rokov. Ešte tretry čo boli v prvej/prvých akciách.
Tento kolega ich videl a chce ich. Vtedy vraj boli za 19,90€
Ja som na Crivit prilby prešiel z nejakej značky "Giro" bo boli vo všetkom lepšie. Prakticky mi vadí len jediná vec - stekanie potu z čela do očí keď je teplo. Ale neviem, či toto má nejaká prilba poriešené lepšie...
ja nosim celenky a satky pod prilbu cely rok, nezniesol by som ak by mi pot tiekol pod okuliare to nehovorim o tom ked mu nejaky hmyz vleti cez otvor kde nie je sietka, to ma ide drbnut ze musim zastavit a vytriasat
na leto mam tieto tenke https://www.karakoram.sk/celenky-a-satky/buff-hairband/ tie zabrania potu aby stekal do oci, ale ked je aj hic vobec mi nevadia. kdezto sirsia celenka mi uz vadi lebo mi je v nej horuco
Robi ich aj Nike, Adidas, Under Armour a ini
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale hlavne davam do pozornosti prilbu. Je naozaj vydarena - inmold skrupina potiahnuta az po spodok po celom obvode, slusne odvetranie, sietka proti hmyzu, integrovana blikacka a reflexne prvky + pribaleny navlek proti dazdu. Ale pozor, prilby boli aj nedavno. Take tie klasicke lacaky / sunty. A aj tie mohli zostat niekde v regaloch. Takze treba hladat tu spravnu verziu prilby: https://www.lidl.sk/sk/p/bicykel/cyklisticka-prilba/p49933
Má ich jeden známy čo ich jazdí na cesťáku (MTB tretry) a tomu držia už viac rokov. Ešte tretry čo boli v prvej/prvých akciách.
Tento kolega ich videl a chce ich. Vtedy vraj boli za 19,90€
Robi ich aj Nike, Adidas, Under Armour a ini