bike si vybrala sama, na hradzi ti je dost jedno ci mas 12kg alebo 14kg bike
ma obmedzeny cas sedenia x limitovany vykon = urcita vzdialenost a ked chce dalej prist tak pri sucasnom case sedenia a sucasnom vykone noh treba pridat eWatty na prejdenie dlhsej vzdialenosti
A este: pozor na ulozenie nepouzivany h skiel, nech sa oseba navzajom neoskru. Su tam sice dve preihradky, ale v kazdej z nich treba dat bacha/najlepsie latku alebo pap. vreckovku medzi.
ak myslis ten za 15e co je teraz v ponuke v 3farbach tak ja ho mam zhruba uz vyse 2 rokov a zatial v pohode i ked vecsinou nosim mensi camelbak mayhem, tento nosim uz iba skvor na kratsiu a turistiku, pripadne ked idem sam tak na celodennu a na nakupy , nosnost ma slusnu a chrbat na moje pomery vetra docela dost a aj zlahka vystuzeny aby sa to nejak moc nedeformovalo, uvazujem ze zoberiem jeden do rezervy ak by sa mi sucasny zacal rozpadavat
tie sklicka v puzdre maju iny tvar ako povodne sklicko, ktore bolo nasadene
nebral si dajaký "rozbalený" tovar? lebo keď občas vidím čo tam ľudia s tým tovarom robia rozbalia, vyskúšajú, nahádžu naspäť a zoberú si nové.. potom to predavačky dajak popárujú, ale môže sa stať že zle
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ma obmedzeny cas sedenia x limitovany vykon = urcita vzdialenost a ked chce dalej prist tak pri sucasnom case sedenia a sucasnom vykone noh treba pridat eWatty na prejdenie dlhsej vzdialenosti
v baleni je puzdro a v nom je este 1 par nahradnych skiel a 1 par orandzovych skiel
tie sklicka v puzdre sa mi ani za boha nedari nasadit ako keby nepasovali na okuliare
vy s tym nemate problem?
Islo nasadit/vymenit, podla priozeneho navodu, mierne olo treba rozovriet ram, aby sklicko zapadlo.
Tá cena je smiešna v porovnaní s inými a nevyzerá zase nejako zle.
prípadne aj trebalo by...
no ja neviem ci som manták ale mne to tam nepasuje
nevies mi poslat fotku?
to sklicko mi proste do ramu nechce zapadnut, musim to pridrziavat palcom aby tam sedelo, ak zatlacim viac tak sa zlomi, ak pustim tak vypadne
nebral si dajaký "rozbalený" tovar? lebo keď občas vidím čo tam ľudia s tým tovarom robia
nevies mi poslat fotku?
to sklicko mi proste do ramu nechce zapadnut, musim to pridrziavat palcom aby tam sedelo, ak zatlacim viac tak sa zlomi, ak pustim tak vypadne
Na tej poslednej fotke mi to pride tak, ze to oranzove sklicko ma ist na opacnu stranu (tam kde je momentálne to modré)...ci?
ako ze takto?
to nemyslite vazne