jemine a co tak to oranzove dat tam ako mas to modre mali by to pasovat.ved ked maju iny tvar tak su potom od vyroby pomiesane z ineho modelu chod to vratit a pozri ine
Tak som skočil do Lidla a kúpil ten batoh.
Za tie peniaze vyzerá veľmi dobre. Rezervoár sa tam dá dať, má to pláštenku, držiak na prilbu a aj rôzne oddelenia na serepetičky.
Aj keby vydržal len sezónu, tak sa to oplatilo.?
Prípadne kúpim nejaký lepší neskôr a tento bude do zálohy.
marekr v prvom rade si skontroluj, či sa zapne pohybom čeľustí. Lebo stále stláčať tlačítko je na nervy. Toto ti nestačí opýtať sa na fóre, lebo teraz môžťe byť v predaji trochu iný model.
Potom poznám ešte jeden test a to či pri rýchlom pohybe čeľustí drží hodnotu. Ak nedrží, môže byť slabá baterka, alebo mizerný prístroj.
No a nakoniec tým, čo používajú posuvku zdriedka doporučujem vyberať baterku. Spotrba zapnutého a vypnutého meradla je temer rovnaká a tak sa stane, že potrebuješ po polroku merať a baterka je out. Ja baterku nevyberám a treba mi asi jedna-dve ročne, presne si napamätám.
ja mám baterku originál asi štvrtý rok, krám používam sporadicky možno tak raz za týždeň... musím zapínať tlacitkom a necitim to ako obmedzenie ... čo mi trochu prekáža je že červík ktorým sa nastavuje odpor posuvné časti nemá rovnaký prítlak v celom rozsahu, čo znamená že ked meriam na konci rozsahu musím ho trochu uvoľniť ...
Rozumne poznamky Kice, necakal by som, ze sa to moze roznit. Moja, kupovana asi pred dvoma rokmi, ma baterku stale povodnu (pouzivam ju zriedka, v priemere mozno raz za tyzden), baterka nejavi znamky unavy, zapina sa pohybom celusti, pri pohybe sa ciselka menia.
ja zapínam tlačítkom, mam ju už asi 2 roky ale používam zriedka, baterka pôvodná..
presnosť neviem posúdiť, málo čo meriam na mikrometre, väčšinou používam na priemer dier či priemeru rúr a tyčí čo mi stačí v mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tie sklicka maju uplne iny tvar aj zahnutie
Edit: ale ak sa pamatam dobrr, tak to oranzove malo tvar ako na foto
Za tie peniaze vyzerá veľmi dobre. Rezervoár sa tam dá dať, má to pláštenku, držiak na prilbu a aj rôzne oddelenia na serepetičky.
Aj keby vydržal len sezónu, tak sa to oplatilo.?
Prípadne kúpim nejaký lepší neskôr a tento bude do zálohy.
Vyvýšené mäkké vypchvávky a dokonca vrchné zapínanie na hrudi je nastaviteľné výškovo.😮
Potom poznám ešte jeden test a to či pri rýchlom pohybe čeľustí drží hodnotu. Ak nedrží, môže byť slabá baterka, alebo mizerný prístroj.
No a nakoniec tým, čo používajú posuvku zdriedka doporučujem vyberať baterku. Spotrba zapnutého a vypnutého meradla je temer rovnaká a tak sa stane, že potrebuješ po polroku merať a baterka je out. Ja baterku nevyberám a treba mi asi jedna-dve ročne, presne si napamätám.
presnosť neviem posúdiť, málo čo meriam na mikrometre, väčšinou používam na priemer dier či priemeru rúr a tyčí čo mi stačí v mm