Este pozor na to, na ktoru baterku kliknes, oni tam maju bordel a 20V 4Ah baterku v eshope najdes niekolkokrat; nechaj sa presmerovat z ich appky, to ta hodi na tu spravnu, zlavu ti potom ukaze az ked das z kosika Pokracovat k platbe.. Vdaka za tip, uz mam dve objednane, za 25 aj s dopravou je to parada.
Inak, kto potrebuje gramarit, tak tato starsia (18650tky vazi cca 708g, novsia (smart 21700tky) vazi 593g
To ano, ale tato starsia je jednak "dumb", tzn. mensie riziko zlyhania kedze tam nie je ten problematicky BT modul a jednak ma väcsiu odolnost pri zatazeni kedze ide o 10 clankovy aku oproti 5 clankovemu smart. A pri cene 12,73 to je fakt bezkonkurencne, ta smart verzia vychadza aktualne 25,49 €, cize dvojnasobok.
Keby len BT modul, tam je hlavne problem s balancerom. Uz sa s tym trapim
Ale co sa tyka prudoveho zatazenia, tak 21700 zvladaju podstatne viac ako 18650. Podla dakych testov tie smart zvladaju viac, napriek tomu, ze maju len 1clanok v sekcii.
No mne nastastie zatial 8 Ah problemy nerobia. Klop klop.
Ja som videl viacere testy tych aku a tie 10 clankove dumb boli stabilnejsie. Na 5 clankovych smart rychlejsie padalo napätie pri zatazi, co je aj logicke. Sice vedia dat väcsi maximalny prud, ale stabilnejsie (tvrdsie) su zda sa tie dumb.
Inak este toto som si zas vsimol v appke, tak davam do pozornosti.
Asi aj ktore, lebo u tych smart prve verzie clankov boli naprd, az potom sa to zlepsilo. Vsetko co je smart, je potencialne problemove. Inak bt modul sa da odpajkovat, ale je to triky, co som videl, alebo vymenit uplne bms modul za dumb - bud priamo pre parkside, ale neni lacny, alebo bezny lacny cinsky. Ale kym su v zaruke, tak ..
Kamaráti takto.
Kosačka
Vertikulátor
Nožnice na živý plot
Vyžínač
Brúska
Vŕtačka
Leštička
Vypilovačka
Kompresor
Toto všetko mi doma poháňajú tie baterky
Zoidberg keď vertikulujem trávnik, batérie (2x) vydržia až 10-15 minút. Dve mám vtedy v kosačke - trávu hneď zbieram.
No u mňa už 4 baterky fungujú cez 6rokov a napodiv ešte majú tak 70-80% ( presne zmerané to nemám )
Trávnik kosím každé tri dni od asi marca do novembra niekedy. V decembri ešte s kosačkou zbieram listy z vŕb.
PS: už som zodral kosačku a 2x šróbovačku
A vždy si kúpim to isté ( len upgrade )
S tou pistolou sa realne neda striekat malovacia farba na stenu, vsak .. len na klasicke farbenie ?
Presne.
Myslel som si, že s tým omalujem izby ( mám drsné omietky ) skúšal som na kúpeľni - katastrofa hlavne plafóny.
No našťastie som ju kúpil tiež za super cenu ( 14,99 ) mali ju poslednú v predajni.
Nevadí. Budem s tým striekať trávnik proti burine 😁
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To ano, ale tato starsia je jednak "dumb", tzn. mensie riziko zlyhania kedze tam nie je ten problematicky BT modul a jednak ma väcsiu odolnost pri zatazeni kedze ide o 10 clankovy aku oproti 5 clankovemu smart. A pri cene 12,73 to je fakt bezkonkurencne, ta smart verzia vychadza aktualne 25,49 €, cize dvojnasobok.
Ale co sa tyka prudoveho zatazenia, tak 21700 zvladaju podstatne viac ako 18650. Podla dakych testov tie smart zvladaju viac, napriek tomu, ze maju len 1clanok v sekcii.
Ja som videl viacere testy tych aku a tie 10 clankove dumb boli stabilnejsie. Na 5 clankovych smart rychlejsie padalo napätie pri zatazi, co je aj logicke. Sice vedia dat väcsi maximalny prud, ale stabilnejsie (tvrdsie) su zda sa tie dumb.
Inak este toto som si zas vsimol v appke, tak davam do pozornosti.
Rozširujem zbierku na 16 kusov. 😁
Kosačka
Vertikulátor
Nožnice na živý plot
Vyžínač
Brúska
Vŕtačka
Leštička
Vypilovačka
Kompresor
Toto všetko mi doma poháňajú tie baterky
... možno som na niečo aj zabudol
No u mňa už 4 baterky fungujú cez 6rokov a napodiv ešte majú tak 70-80% ( presne zmerané to nemám )
Trávnik kosím každé tri dni od asi marca do novembra niekedy. V decembri ešte s kosačkou zbieram listy z vŕb.
PS: už som zodral kosačku a 2x šróbovačku
A vždy si kúpim to isté ( len upgrade )
Rýchlovka.
PS: aj aku striekaciu pištoľ mám 😁
Presne.
Myslel som si, že s tým omalujem izby ( mám drsné omietky ) skúšal som na kúpeľni - katastrofa hlavne plafóny.
No našťastie som ju kúpil tiež za super cenu ( 14,99 ) mali ju poslednú v predajni.
Nevadí. Budem s tým striekať trávnik proti burine 😁