ja pouzivam appku eblocky kade tade a uz som par krat z toho reklamoval a nikdy nebol problem co som milo prekvapeny. niekde som cital aj ze v podstate nepotrebujes blocik ale dokaz ze si to zakupil, predpokladam ze ked je tam cas a datum tak oni si to uz vedia dohladat bez problemov?
Mám úplne všetky razove utahováky z rady Performance . Ak chceš len jeden na auto a kolesa zober ten najvýkonnejší za 130-140. € s je v baleni s troma nastrčnymi kľúčmi Chróm Molybdén a redukciou . Ostatne na 20 V aj 12V baterky sú len do 350 Nm myslím . Mám aj RU od Ryobi 18v do 400 Nm , tiež dobrý .
PARKSIDE PERFORMANCE® Aku rázový uťahovák PASSP 20-Li C4 – bez akumulátora - jediná vada je hmotnost . Ale silu ma brutálnu . Ako jediný dal 300mm 12 s hlavou 19 do dreva po hlavičku. Všetky ostatne skončili v prvej polovici . Baterka stačila 4 Ah na 6 vrutov a nebola ani z polovice OFF .
Na 12V používajte len 5Ah baterky , na 20V od 4Ah vyššie …
Ja by som povedal, ze na montaze jedine ten najvykonnejsi Performance ako pise Ramon a na auto vobec ziadny. Na skrutky na kolesa treba na zatahovanie pouzivat momentak, nikdy nie razak, a na odtahovanie momentakom zatiahnutych skrutiek je razak uplne zbytocny. Jedina vyhoda razaku je, ze tie skrutky vytoci von rychlejsie. Ak sa ale clovek nehra na mechanika F1 a neriesi tych par sekund a sezonne prezuva jedno auto, cize dvakrat do roka potrebuje uvolnit 16-20 skrutiek, tak je razak fakt len zbytocna hracka co potom pol roka stoji niekde na policke. Ale samozrejme ked ide o ten pocit, ze skrutku z naboja vytoci stlacenie tlacidla, tak ten je na nezaplatenie.
P.S. Inak to vytocenie skrutiek zvladne po ich prvotnom povoleni aj vrtaci skrutkovac, takze kto riesi sekundy, moze pouzit aj ten ak ho uz ma a pocit bude skoro rovnaky ako F1. A nim moze vlastne skrutky bez obav aj zatahovat vzhladom na krutak 45 Nm, potom ich uz len dotiahne momentakom.
Ale však jasne , všetko sú to take hračky pre veľkých chlapcov 😎. Ten najvýkonnejší ma najmenší krútiaci moment nešťastne zvolený na 130Nm a skrutky na aute sú na osobných autách doporučované momenty okolo 120Nm . Tie 12V RU sú na 1/2 od 120Nm do 350Nm a vhodnejšie na auto , no tam to konci … ak sa niečo zapečie abo blb utiahne na krv a špina zalepí budeš potrebovať viac … ja doťahujem na 120Nm RU po ručnom nasadení každej skrutky a dvoch zavitoch nech sa chytí a potom auto spúšťam a momentovym kľúčom dám 120Nm . A baví ma to 😜 .
Ako píše scarinko... Keď preťahuješ skrutky, skrutka sa natiahne a potom pri ďalšom a ďalšom uťahovani aj trochu "utočíš" materiál až nakoniec "odtrhneš" skrutku. Zakalený materiál je len pár mm pod povrchom. Zaťahovať radšej na nižšie hodnoty
Vsak jasne, to aj u mna. Len este kazda krabicka navyse aj poistena tou zatavenou plastovou paskou do kriza. Aky mas datum vyroby na bateriach? Mozno zavisi od neho, ci tam davali aj pasku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PARKSIDE PERFORMANCE® Aku rázový uťahovák PASSP 20-Li C4 – bez akumulátora - jediná vada je hmotnost . Ale silu ma brutálnu . Ako jediný dal 300mm 12 s hlavou 19 do dreva po hlavičku. Všetky ostatne skončili v prvej polovici . Baterka stačila 4 Ah na 6 vrutov a nebola ani z polovice OFF .
Na 12V používajte len 5Ah baterky , na 20V od 4Ah vyššie …
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
P.S. Inak to vytocenie skrutiek zvladne po ich prvotnom povoleni aj vrtaci skrutkovac, takze kto riesi sekundy, moze pouzit aj ten ak ho uz ma a pocit bude skoro rovnaky ako F1.
PARKSIDE PERFORMANCE® Aku rázový uťahovák 12 V PPDSSA 12 A1 – bez akumulátora
Max. uvoľňovací moment (5 Ah): 350 Nm
Za mna spokojnost .