určite boli ... cez víkend som si dal na seba obyčajné šuštiaky (ako za starých čias .. verím že aj joko tak jazdil) ... a kedže som ich vložil do návlekov na tretry tak ani neplantali a dobre bolo
Tá pumpa je super tiež dobre slúži ale z oblečenia ma nič neoslovilo.
Myslite velku, alebo malu pumpu (obe su s manometrom)? Lebo taku podobnu malu (ale bez manometra) som raz vratil , bol to kus shitu z plastu. Piest bol plast s drazkou s kruzkovym tesnenim, ktore bolo znacne volne vo valci, takze prepustalo povedla a netlacilo do kolesa.
Edit : Osobne si sem - tam nejake handry (spotrebak) v Lidli kupim (napr. bezecke nohavice, nejake tricka), ale ten HW je kvality pochybnej...
KKS uz ste nieco kupovali z lidlu na bike ? Ten tachacik vyzera velmi dobre myslim funkciami vzhlad je taky no co už 5€ eurovy Teraz mam momentalne kellys tachac mam ho cca 1mesiac a meria my miesto 1metra 2 a neviem co mam robit takze asi ho vymenim
ja mam z lidlu kopec veci, aj tachace z vlanajsej akcie par kusov, to boli asi taketo iste funkciami len iny vzhlad, za tu cenu super, jedine co sa mi sem tam stavalo ze asi ked uz bol vyhegany tak pri velkom teple sa tam tie umele hmoty kus roztiahli a sem tam stracal kontakt a neratal, ale stacilo s nim kus pohybat a bolo zase ok
KKS uz ste nieco kupovali z lidlu na bike ? Ten tachacik vyzera velmi dobre myslim funkciami vzhlad je taky no co už 5€ eurovy Teraz mam momentalne kellys tachac mam ho cca 1mesiac a meria my miesto 1metra 2 a neviem co mam robit takze asi ho vymenim
z lidlu mám zo 3 "cyklopočítače", všetky sú super vzhľadom na danú cenu Keby majú model aký sa mi páči, tak by som zobral určite ešte pár kusov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
njn štvrtok sa poluje na bundu, vestu, tacháč
Myslite velku, alebo malu pumpu (obe su s manometrom)? Lebo taku podobnu malu (ale bez manometra) som raz vratil
Edit : Osobne si sem - tam nejake handry (spotrebak) v Lidli kupim (napr. bezecke nohavice, nejake tricka), ale ten HW je kvality pochybnej...
...s touto napríklad cesťák nenafúkaš http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-4BFC1DEA-DAD5D574/lidl_sk/hs.xsl/index_22046.htm je len do 6barov
z lidlu mám zo 3 "cyklopočítače", všetky sú super vzhľadom na danú cenu