To netreba ani v Nemecku hladat, v Hainburgu mavaju taketo haraburdy pravidelne, ci uz v Lidli alebo v Hofferi, zasa na druhu stranu novy cestak na 105-ke s karbonovou prednou vidlou za 699 EUR ( predaj minula jesen ) to nie je len tak zasa
Ten stojan mam, ma jednu chybu co je potrebne doriesit : zverak bicykla sa na tej kratkej vodorovnej rurke trocha otaca aj pri plnom dotiahnuti skrutiek (napriklad pri upevneni celeho bicykla a naslednej demontazi predneho/zadneho kolesa, ked je bike nevyvazeny). Najistejsi fix by bol prevrtat a fuknut tam durch skrutku, ale este som sa k tomu kroku neodhodlal. Inak pouzitelny, najma ked po case bol vypredaj za cca 19 Eur...
Mňa by zaujímalo to "anatomicky tvarované polstrovanie sedacej časti" pri funkčnom tričku.
Trošku sa mýliš je to písané dole pri nohaviciach a názov je tričko/nohavice
Sorry na nete je to tak ako píšeš ty, ja som pozeral v letáku a tam je to správne.
Ved to vyzera prave presne ako ta pumpa co bola minuly rok v auguste v akcii, s tou fukam cestak na 9 barov uplne bez problemov, bez nejakej extra namahy, manometer ma do 16 barov a idem kupit este jednu, aj rodicom
Je ovela lepsia ako nejaka podobna pumpa Beto z klasickeho obchodu, ktora sa po 2 fukaniach rozpadla (a stala 23e, nastastie to zobrali naspat a vratili peniaze)
Podobný, ale bezdrát mám už dva roky. Cena smiešna, spokojnosť maximálna. 3 roky záruka. S reklamáciami tam nerobia najmenšie problémy. Nieje nad čím rozmýšľať.
Dúfam že v tom Lidlu ostane niečo aj pre mňa keď sa vrátim zo školy. Predpokladám že dôchodcovia vykúpia bundy, tričká, vesty, tachometre len tak puknu (asi si budú myslieť že je to tlakomer abo čo)tie odrážadla pôjdu vnúčikom + prilba, okuliare sa vždy zídu; vykúpia aj pumpy (aby mali s čím deti lopty fúkac). Takže mne už nič neostane. Zase.
Dúfam že v tom Lidlu ostane niečo aj pre mňa keď sa vrátim zo školy. Predpokladám že dôchodcovia vykúpia bundy, tričká, vesty, tachometre len tak puknu (asi si budú myslieť že je to tlakomer abo čo)tie odrážadla pôjdu vnúčikom + prilba, okuliare sa vždy zídu; vykúpia aj pumpy (aby mali s čím deti lopty fúkac). Takže mne už nič neostane. Zase.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-A704BCFF-9AECACF4/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=23677
takže od toho 15. to je možno aj na SVK alebo o týždeň neskôr..
http://www.lidl.de/de/All-Terrain-Bikes/REX-Alu-Full-suspension-ATB-26-Zoll-66-04-cm-21-Gang-Kettenschaltung
http://www.lidl.de/de/All-Terrain-Bikes/REX-Alu-Full-suspension-ATB-26-Zoll-66-04-cm-21-Gang-Kettenschaltung
To netreba ani v Nemecku hladat, v Hainburgu mavaju taketo haraburdy pravidelne, ci uz v Lidli alebo v Hofferi, zasa na druhu stranu novy cestak na 105-ke s karbonovou prednou vidlou za 699 EUR ( predaj minula jesen ) to nie je len tak zasa
http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-A704BCFF-9AECACF4/lidl_cz/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=23677
takže od toho 15. to je možno aj na SVK alebo o týždeň neskôr..
Ten stojan mam, ma jednu chybu co je potrebne doriesit : zverak bicykla sa na tej kratkej vodorovnej rurke trocha otaca aj pri plnom dotiahnuti skrutiek (napriklad pri upevneni celeho bicykla a naslednej demontazi predneho/zadneho kolesa, ked je bike nevyvazeny). Najistejsi fix by bol prevrtat a fuknut tam durch skrutku, ale este som sa k tomu kroku neodhodlal. Inak pouzitelny, najma ked po case bol vypredaj za cca 19 Eur...
tak sorry za spam, necital som cele vlakno...
Trošku sa mýliš je to písané dole pri nohaviciach a názov je tričko/nohavice
Sorry
...s touto napríklad cesťák nenafúkaš http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-4BFC1DEA-DAD5D574/lidl_sk/hs.xsl/index_22046.htm je len do 6barov
Ved to vyzera prave presne ako ta pumpa co bola minuly rok v auguste v akcii, s tou fukam cestak na 9 barov uplne bez problemov, bez nejakej extra namahy, manometer ma do 16 barov
Je ovela lepsia ako nejaka podobna pumpa Beto z klasickeho obchodu, ktora sa po 2 fukaniach rozpadla (a stala 23e, nastastie to zobrali naspat a vratili peniaze)
Rozmyslam ze to pojdem pozret.
Co na to hovorite bude to vobec funkcne?
hahahahaha