bundu som zobral M 48/50 je akurát, rukávy trošku dlhšie mohli spraviť, načo má kapucu?!
vesta-- M dĺžka dobrá ale široké, S 44/46 je už lepšie a to mám 183/75
tachometer- kvalitnejšie spracovanie než ten z minulého roku, ale vypadá rozmermi dosť neohrabane
dosť vysoký, ak by sa dal dať na predstavec tak ešte ako tak ok, ale takto skôr ee..
ja som kupil velku pumpu, vsak to je ako zadarmo a vestu.
Nastastie som si ju skusil v predajni (bezne oblecenie nosim XL/XXL) a vesta mi stacila aj L, su naozaj dost velke. Ta vesticka je fajn a za tie peniazky.
ma niekto ten crivit tachometer? oplati sa na jednu sezonu?
Ten tachometer ani sa nan nepozri on je 2cm hruby a mojmu kusu neide podsvietenie od zaciatku a ten display je tiez riadny shit hore ti pise co mas zobrazene ale vecsinov si musis domysliet lebo to neprecitas zajtra pojdem skusit reklamovat to podsvietenie a dufam ze mi vratia eurace lebo hentaku opachu na riaditkach nechcem
ja som dnes kúpil tú malú pumpu s manometrom, ale idem ju zajtra vrátiť... dá sa s ňou akosi fúkať, ale manometer mi nejako zle ukazuje a je aj dosť ťažká
tak moja zena si kupila ten tachometer .. display uplne na figu , staci sa pozriet nanho s ineho uhla ako kolmo a vidiet vsetky segmenty ( aj tie uprostred znicene ) a tym padom uplne necitatelny , mala pumpa s manometrom .. neni problem , ze menaometer zle ukazuje ... problem je , ze neukazuje vobec ... mala pumpa bez manometru za cca 2.50 ... pisu , ze je pouzitelna aj na galuskovy ventil ... no ziadne take , jedine co dosiahnete je prazdna dusa ... tak este uvidim , co povie na to oblecenie co si kupila
Ja som vcera vecer skusal to cierno modre tricko. Je super ze su pri nom navleky a ni rukavy na zips ako bolo napisane v letaku a ze zips je az dolu (da sa uplne rozopnut ked je straaaasne teplo). Z mojej strany plna spokojnost.
Pokial ide o tachac, drzal som ho v ruke a hned som ho aj polozil. Toto je skutocne vyrobok spred 10 rokov Zjavne zostavam verny mojej starucickej Sigme 1200
Nie takto to je normalne to je hadam take jak 3310 by si stym aj niekomu hlavu rozbil keby ho stym trafis
Co mas proti 3310? Neviem, aky bol tvoj prvy telefon, ale 3310 ked som si vtedy kupil za 9990 Sk, tak som bol aky frajer... Na tu dobu, to bol velmi dobry telefon. Tiez sa budes min. o desat rokov smiat na tom, co mas teraz, ze co si to mal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vesta-- M dĺžka dobrá ale široké, S 44/46 je už lepšie a to mám 183/75
tachometer- kvalitnejšie spracovanie než ten z minulého roku, ale vypadá rozmermi dosť neohrabane
dosť vysoký, ak by sa dal dať na predstavec tak ešte ako tak ok, ale takto skôr ee..
Nastastie som si ju skusil v predajni (bezne oblecenie nosim XL/XXL) a vesta mi stacila aj L, su naozaj dost velke. Ta vesticka je fajn a za tie peniazky.
ale ma to CEcko,takze to musi splnat kvality ako ine tachace hahaha
ale ma to CEcko,takze to musi splnat kvality ako ine tachace hahaha
Nie takto to je normalne
Pokial ide o tachac, drzal som ho v ruke a hned som ho aj polozil. Toto je skutocne vyrobok spred 10 rokov
Co mas proti 3310? Neviem, aky bol tvoj prvy telefon, ale 3310 ked som si vtedy kupil za 9990 Sk,
ale tak isto si teraz nekúpiš N3310 hoc aj za 10eur na používanie
Nie sú to dva zlepené?