Takpodobne, tie súčasné dlhé gate nie sú tie čo minulý rok. Tiež ich idem vrátiť. Nejaké divné a tenké boli.
Návleky na tretry: u nás mali najväčšiu veľkosť 42/44, pri skúšaní na tenisku č.45 bez šance natiahnuť.
Isť sa biť o tovar spolu s dôchodcami, tak toto nie. Že niekto vôbec si tam ide navždy pošpiniť ľudskú dôstojnosť v tlačenici, či vystávaním hodinu pred obchodom. A to všetko kvôli pár chechtákom, pričom nič neušetria, lebo kvalita odpovedá cene. Iste, v niektorých veciach sa tá pretrpieť mizerná kvalita (sám mám tiež niečo odtiaľ), ale zvyšok, ble. Radšej kúpim menej, kvalitnejšie a s úrovňou ako takto. Samozrejme kvalita sa nerovná cena, tiež mám vyhliadnuté lacnejšie potraviny, len to treba hľadať. Niekedy je aj problém sa ku kvalitným veciam vôbec dostať, napríklad orion holandské kakao majú v MT iba v Tescu a doma v NO ho samozrejme nikde nekúpim. Potom moje nakupovanie vyzerá takto: cestou z nemocnice sa stavím v Bille, potom v Jednote, po mlieko do automatu a niekedy po niektoré veci do Tesca, všade majú niečo, čo inde nemajú, prípadne niečo vždy lacnejšie ako inde Do Lidla som ešte nemusel ísť Možno ušetrím aj viac ako chronický nakupovatelia v Lidli, bez straty kvality, stačí si všímať akcie ale s prehľadom a nenachytať sa akciu piva za 49c keď celý rok ho majú za 50c
Nakoniec som si zobral aspon dva pary ponoziek. Ostatok - akoby kvalita isla dole oproti minulym rokom, pritom ceny rovnake ci drahsie (aj oproti Rakusku).
... ale teraz si asi idem kupit to odpruzene kreslo, lebo ma stale boli rit
Mal som ho v ruke (pre manželku na citybike), ale zdalo sa mi akési tuhé, málo polstrované. Nezobral som.
Je to dámske sedlo, na aký bajk to chceš dať? Na žiletku?
Mám športové ponožky z LIDLA ale ako som dostal na Fatranskom maratóne poriadne ponožky, tie z LIDLA nosím iba ako náhradné, čisté a suché Tiež pekný rozdiel...
včera som bol tiež kuknúť v BN... mali tam toho už pomenej chcel zobrať návleky na tretry a ča***** ale to tam pre zmenu nemali vôbec :lol pôjdem pozrieť do TN...tie cyklogate s vložkou nevyzerali zle vcelku v poho kvalita...
tiez som ich kupoval s pochybnostami, ale za tie prachy nemozem povedat kriveho slova, akurat by ma zaujimala kvalita uv filtra (ak tam nejaky je tak ale snad pre nemcov by nespravili zle)
European standard EN 1836:2005 has four transmittance ratings: "0" for insufficient UV protection, "2" for sufficient UHV protection, "6" for good UHV protection and "7" for "full" UHVV protection, meaning that no more than 5 % of the 380 nm rays are transmitted. Products which fulfill the standard receive a CE mark. There is no rating for transmittance protection for radiation of up to 400 nm ("UV400"), as required in other countries (incl. the United States) and recommended by experts.[9] The current standard EN 1836:2005 was preceded by the older standards EN 166:1995 (Personal eye protection –Specifications), EN167: 1995 (Personal eye protection – Optical test methods), and EN168: 1995 (Personal eye protection – Non-optical test methods), which in 2002 were republished as a revised standard under the name of EN 1836:1997 (which included two amendments). In addition to filtering, the standard also lists requirements for minimum robustness, labeling, materials (non-toxic for skin contact and not combustible) and lack of protrusions (to avoid harm when wearing them).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Návleky na tretry: u nás mali najväčšiu veľkosť 42/44, pri skúšaní na tenisku č.45 bez šance natiahnuť.
Ja som pravy natiahol na 46 tretru
Mal som ho v ruke (pre manželku na citybike), ale zdalo sa mi akési tuhé, málo polstrované. Nezobral som.
Je to dámske sedlo, na aký bajk to chceš dať? Na žiletku?
pekny sarkazmus
Tá pumpa má menovitý tlak 6 barov,takže viac určite nenafúka.