jj, ja som mal tie token a na omak je to presne to iste, niesu najpohodlnejsie ale mne celkom vyhovovali, nemam rad makke gripy a aj vydrzali celkom dost.
nemate niekto nahodou tu pieskovaciu pistol z lidlu? zaujimalo by ma ci sa tym da "jemno" opieskovat ram pretoze co sme sa pytali tak pieskovanie ako na auta je prilis na ram-povrch bol potom strasne hrubozrnny no ja som si to predstavoval len ako cisty kov
pieskovanim ziskas povrch s matnou strukturou, brokovanim sa ta struktura zvyrazni este viac, vzniknu jamky. Na ram by bolo pieskovanie pouzitelne, avsak nerozumiem, preco to chces urobit? pokial totiz ides farbit ram tak ho staci prebehnut brusnym papierom, pripadne dratennou kefou. Pokial chces kovovy vzhlad tak si ho vybrus dratennym kartacom napriklad.
Ja mam tu pistol, nerobil som s tym vela, lebo to ma obrovsku spotrebu vzduchu a materialu a je to dost zdlhave ak nemas silny kompresor. Na pieskovanie existuje viacero druhov abraziv, kazde urcene na nieco ine. Asi by bolo najlepsie poradit sa s odbornikom ci sa vobec da pieskovanim dosiahnut leskly povrch, keby si to opieskoval klasicky normalnym pieskom tak by povrch bol matny. Inak samotne pieskovanie nie je drahe. Dalo by sa to aj rucne spravit, len nie drotenou kefou ale je to dost pracne.
aha, ved preto som pisal, ze by to mal zhodnotit odbornik
inak este k domacemu tryskaniu, je z toho strasny neporiadok, pokial nemas komoru, a ak nemas kombinezu tak sa ti piesok dostane vsade, moze to byt aj zdraviu skodlive, ak by si pieskoval klasickym kremicitym pieskom, v priemysle je uz zakazany
vysledok bude ajtak matny, potom uz jedine dalsie prebrusenie a prelestenie. Nedostupne miesta sa robia samozrejme rucne pouzitim lanka napriklad tak ako sa zahladzuju zvary.
dnes dve lyžiarske tričká, ktoré budú určite fajné aj na bike v tomto počasí. Jedno čierne a druhé neónovo zelené (taká Ibis zelená), takže mať zeleného Ibisa, neváham.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neber život príliš vážne, aj tak to neprežiješ
a nevydrzia prave vela, ale za tie € niet o com
inak este k domacemu tryskaniu, je z toho strasny neporiadok, pokial nemas komoru, a ak nemas kombinezu tak sa ti piesok dostane vsade, moze to byt aj zdraviu skodlive, ak by si pieskoval klasickym kremicitym pieskom, v priemysle je uz zakazany
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-B5D837C9-B8470013/lidl_sk/hs.xsl/index_26753.htm