Nedostupne miesta sa robia samozrejme rucne pouzitim lanka napriklad tak ako sa zahladzuju zvary.
S touto technikou opracovania som sa ešte nestretol... to s tým lankom. Je to bežné lanko? A ako vyzerajú zvary po úprave, nemáš niejakú fotku? Bavíme sa o hliníkových zliatinách, či aj o oceli?
Ďakujem.
Aj ja som ju uchmatol a + ďaľšie iné veci, ktoré budem striedať na bika a na bežky. Inak ja som s vecami z Lidla nadmieru spokojný , niektoré už jazdím tretí rok a držia v pohode.
Aj ja som ju uchmatol a + ďaľšie iné veci, ktoré budem striedať na bika a na bežky. Inak ja som s vecami z Lidla nadmieru spokojný , niektoré už jazdím tretí rok a držia v pohode.
som zvedavy do kolko cz je ta tvoja vymakana kukla
canopus je uplne nepodstatne do kolkatich stupnov je ta kukla...uz len to ze nieco mas cez tvar je bonus lebo minimalne ti na tvar nesnezi a nefuka a uz len toto sposobi ze ti bude ovela pohodlnejsie... lebo mne vetsinou nieje zima na tvar...ani na lyzovackach som v zivote nepouzil kuklu...jedine co mi vadi je sneh a vietor...takze ak by som ja niekedy kupoval kuklu tak cim lacnejsiu lebo pre mna by to bola len ochrana pred vetrom a snehom.... tvar si zohrievat nepotrebujem staci ze je v suchu
Šak tvoja teoria je asi taká že prečo si nekúpiť niečo za 10€ ked môžem mať to iste za 80€ a pritom je to tá ista vec a učel plný rovnkao ako vec za 10€. A ešte som od teba nevidel jeden jediný pozitívny príspevok.
martin1711: najlepsie bude neriesit ho...ked chce a ma na to peniaze tak nech si kupuje predrazene veci...a my ostatny vieme co potrebujeme a vieme kolko sme ochotny za to zaplatit
ked sme pri rukaviciach a cenach, tak musim vychvalit pracovne rukavice za 3€ do chladnejsieho pocasia, perfektne na bicykel i pri teplote okolo nuly i na lezenie v skale... nesmykaju sa a su este aj pekne kriklave, na cestak ako stvorene
pato: ano urcite niesi sam kto si to mysli ja si zas velmi pochvalujem bike ponozky z lidla uz ich mam 2 roky...a zatial su ako nove...a to ich pouzivam vsade len tak na bezne nosenie na behanie na bajk na lyzovanie...a stale su super...plus su paradne teple a celoprstove jesenne rukavice su tiez paradne... a dlhe cyklogate z lidlu maju za sebou uz druhu sezonu a zatial su tiez v pohode...aj ked uz by som potreboval trosku dlhsie
aj tak mam v zime problem len s nohami v tretrach...tretry su dost priedusne co v zime nieje zrovna najlepsie...skoda ze tie navleky na tretry mali len po cislo 42 ked som ich chcel kupit
Tie ponožky mám aj ja a sú super! Ale už predávajú ine. Ako začali predaje cykl. vecí som si kúpil cestné tretry od vtedy som ich ale nevidel.Tie sú čo sa pohodlia týka super- po 100+km ani neviem že ich mám.Jediná chyba je, že ta podrážka je mäkká,tak ich vozím na zimáku. Shimana s carbon podrážkou čo sa týka pohodlia im ani po opätok nesiahajú. Tý čo majú širšiu nohu určite vedia o čom hovorím.
No zdá sa mi,že kvalita v lidli ide dole.tie mater. su čoraz horšie, hlavne gate.
to ti napisem ked bude pod nulou, zatial ti mozem povedat ze pri podobnych teplotach ake boli minuly tyzden som uz zvykol nosit pod helmu ciapku a tato kukla je teda o dost lepsia a chrani aj krk. Pochval sa za kolko mas kuklu ty, moja stala 3ecka...
to ti napisem ked bude pod nulou, zatial ti mozem povedat ze pri podobnych teplotach ake boli minuly tyzden som uz zvykol nosit pod helmuciapku a tato kukla je teda o dost lepsia a chrani aj krk. Pochval sa za kolko mas kuklu ty, moja stala 3ecka...
pod helmu som mal ciapku tusim aj pred mesiacom na vyjazde s diri-om pri ceste do Sturova sa na mne smial,ze aky som zababuseny a on doprdele v tielku iba
nic z lidla nemoze byt kvalitne,asi by si to kupovali vsetci horolezci,ci nie?
kuklu mam balaclavu mamutacku cez 4 roky,takze si to nepamatam a druhu Etapacku z CZ,a rozdiel medzi nimi je teda riadny
na krk mam buffu+ciapku,nosil som kuklu,ale sa mi moc rosili okuliare,ale to bola teplota okolo 0C
odporucim ti jeden vylet pod 0C a zbadas ci bude super...nic v zlom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-B5D837C9-B8470013/lidl_sk/hs.xsl/index_26753.htm
S touto technikou opracovania som sa ešte nestretol... to s tým lankom. Je to bežné lanko? A ako vyzerajú zvary po úprave, nemáš niejakú fotku? Bavíme sa o hliníkových zliatinách, či aj o oceli?
Ďakujem.
Šak tvoja teoria je asi taká že prečo si nekúpiť niečo za 10€ ked môžem mať to iste za 80€ a pritom je to tá ista vec a učel plný rovnkao ako vec za 10€. A ešte som od teba nevidel jeden jediný pozitívny príspevok.
- rukavice z Lidla minuly rok kupene, celu zimu pouzivane, no nekup to za 6 EUR
aj tak mam v zime problem len s nohami v tretrach...tretry su dost priedusne co v zime nieje zrovna najlepsie...skoda ze tie navleky na tretry mali len po cislo 42 ked som ich chcel kupit
No zdá sa mi,že kvalita v lidli ide dole.tie mater. su čoraz horšie, hlavne gate.
to ti napisem ked bude pod nulou, zatial ti mozem povedat ze pri podobnych teplotach ake boli minuly tyzden som uz zvykol nosit pod helmu ciapku a tato kukla je teda o dost lepsia a chrani aj krk. Pochval sa za kolko mas kuklu ty, moja stala 3ecka...
nic z lidla nemoze byt kvalitne,asi by si to kupovali vsetci horolezci,ci nie?
kuklu mam balaclavu mamutacku cez 4 roky,takze si to nepamatam a druhu Etapacku z CZ,a rozdiel medzi nimi je teda riadny
na krk mam buffu+ciapku,nosil som kuklu,ale sa mi moc rosili okuliare,ale to bola teplota okolo 0C
odporucim ti jeden vylet pod 0C a zbadas ci bude super...nic v zlom
Daj ešte nejaký argument, ide ti to.
aj ty si zastanca kvalitnych veci z lidla:? prepac ak som ta urazil