🔥
+192
+194
Čaute, idem sa vám zdôveriť s nepríjemnou skúsenosťou, ktorá sa mi stala nedávno.
Určite veľa ľudí rozmýšľa pri kúpe nejakého komponentu na svoj bicykel, či to bude vec nová, z obchodu, alebo niečo z druhej ruky. Ako začínajúci biker som sa rozhodol pre druhú možnosť. Mám staršiu Meridu s pôvodnými brzdami a tak som pri hľadaní nejakých schopných véčok zablúdil na toto fórum. Nakukol som do sekcie Bazár. Zaujal ma inzerát používateľa 23jump s emailovou adresou [email protected]. Ponúkal Avid Single Digit 7. Čo to som si o týchto brzdách zistil, aj kamaráti mi ich odoporučili zobrať. Tak som sa dotyčnému ozval. Bola sobota, sľúbil, že začiatkom týždňa mi brzdy pošle. Nasledujúci piatok som mu zavolal pre overenie, či mi ich poslal. Tvrdil, že brzdy sú poslané, treba len čakať. Nádejal som sa, že zásielka je už na našej pošte a oznámenie o nej sa len niekde zapatrošilo, tak som od neho chcel podacie číslo. Bez neho by mi teta za priehradkou nepovedala, či sú už brzdy tam. Tvrdil, že lístok stratil. Tak som čakal. Čakal a čakal. Pokúšal som sa mu dovolať, sms-kovať, nereagoval. Neviem, čo si mám o takomto človeku pomyslieť.
Nič sa nedá robiť, musím sa poohliadnuť po iných brzdách...
Zobraziť celý text
Určite veľa ľudí rozmýšľa pri kúpe nejakého komponentu na svoj bicykel, či to bude vec nová, z obchodu, alebo niečo z druhej ruky. Ako začínajúci biker som sa rozhodol pre druhú možnosť. Mám staršiu Meridu s pôvodnými brzdami a tak som pri hľadaní nejakých schopných véčok zablúdil na toto fórum. Nakukol som do sekcie Bazár. Zaujal ma inzerát používateľa 23jump s emailovou adresou [email protected]. Ponúkal Avid Single Digit 7. Čo to som si o týchto brzdách zistil, aj kamaráti mi ich odoporučili zobrať. Tak som sa dotyčnému ozval. Bola sobota, sľúbil, že začiatkom týždňa mi brzdy pošle. Nasledujúci piatok som mu zavolal pre overenie, či mi ich poslal. Tvrdil, že brzdy sú poslané, treba len čakať. Nádejal som sa, že zásielka je už na našej pošte a oznámenie o nej sa len niekde zapatrošilo, tak som od neho chcel podacie číslo. Bez neho by mi teta za priehradkou nepovedala, či sú už brzdy tam. Tvrdil, že lístok stratil. Tak som čakal. Čakal a čakal. Pokúšal som sa mu dovolať, sms-kovať, nereagoval. Neviem, čo si mám o takomto človeku pomyslieť.
Nič sa nedá robiť, musím sa poohliadnuť po iných brzdách...
Diskusia (814)
Podobné témy
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
http://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-prilby/242009/prilby-tinkoff-saxo-specialized-rozmer-54-60.html#komentare-57002
činí
Jezus duplicitne konta su myslim dovod na ban, takze nech sa paci.. dovod tu je, a tych duplicitnych kont ma tento pan na svedomi viac... vid diskusia na predoslych stranach.
Prečítaj si prosím znovu môj príspevok - všimni si tam slovo "KEĎ" (rovnaký význam ako "AK") - to je podmieňovací spôsob. Tzn. že ak to tak robí, trestného činu sa dopúšťa - čo je pravda. Zamysli sa nad tým a povedz či nemám pravdu.
Edit: Uz presiel na cena dohodou, je to obchodnik telom a dusou !
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-riaditka/270036/nadstavce-carbonove-.html
A keď nepôjdem ?? ... to už je fakt smiešne, chytáš sa slovíčok a uchádza ti podstata.
To znamena ze v tom konkretnom pouziti maju rovnaky vyznam. Ale inde mat nemusia:
keď 1 spoj. podraďovacia
1. ▶ uvádza časovú vetu: keď prišiel domov, všetci už spali;
5. ▶ uvádza prívlastkovú vetu s časovým významom: bolo to v to ráno, keď sme odchádzali na dovolenku;
v tychto pripadoch nemozes pouzit "ak", lebo to nedava zmysel
koniec off topic gramatického okienka
Synu píšeš ako z velkej knihy!
Ziadne nariadenie zhora. Moderator fora nerovna sa automaticky aj upratovanie bazaru. Ja do bazaru ani nechodim a tipol by som, ze Katko tiez nie. Nehovorim, ze nemozem poupratovat aj tam, ale nemam cas na vsetko a realne to ani nic neriesi, kedze si vytvori dalsie konto a potom nebudete ani vediet, ze ide o takehoto spekulanta / podvodnika. Takto aspon viete s kym mate tu cest, nie?
Ano, duplicitne konta su dovod na ban v ramci pravidiel fora. Pravidla bazaru som nikde nevidel. Samozrejme je mozne zakrocit aj ked to nikde nie je exaktne napisane kedze to tu nefunguje ako v statnom aparate ako si mysli petrik, ale dovody preco to nema vyznam som uviedol vyssie. Cakal by som, ze si budete taketo suvislosti uvedomovat a ocenite vyhody plynuce z poznania "nepriatela" a nie ze budete chciet stratit prehlad s kym mate docinenia. A necakal by som, ze toto budem musiet vysvetlovat.
tak, a teraz skus po slovensky... lebo takto kodovane ani politici nepisu
je problem mu tie duplicitne konta zabanovat? ak nemas cas, daj mi prava, ja to urobim
To ako keby policajt privolany k vytrznostiam na namesti povedal ze on na to namestie ani nechodi a nema cas tam ist nieco riesit.
To, ze ty si admin fora je ok, ale mal by si nas usmernit na niekoho, kto je admin bazaru. Ak nestiha tak treba mu pridat posily.
mtbiker.sk je ale jedna vec
a duplicitne konta platia pre mtbiker.sk ... takze.. v mene teba sameho ta vyzyvam, konaj!
a tebe Jezus je to jedno.