a prečo vlastne tento thread zakladám? potreboval by som novú reťaz, tak hľadám niekoho z bratislavy, kto sa chystá nakupovať povedzme z kupkola alebo kolokrámu a podobne... ozve sa nejaká dobrá duša? vopred ďakujem.
...
Skus mi niekde na Slovensku alebo trebars aj v Cechach najst cestne kufre na cranky na 2 alebo 3 sroby. Dalej som za posledny mesiac kupoval Drziak na Sigmu mirage v kamennom obchode kde som na dodanie cakal cosi vyse mesiaca kym dojde z Nemecka. Aby som ale nasim obchodnikom az tak nekrivdil, tak WCS predstavec som zohnal v obchode bez problemov.
Myslim, ze podobne skusenosti tu ma vacsina z foristou, v mensich mestach asi este horsie.
Moj balik bol odoslany v piatok poobede z Uk a v utorok uz bol zlty listok v schranke
Mam len taku otazku...
....kua co take kupujete z chain-u a koloramu a koloshopu a neviem kde este, co tu na slovensku to nedostat ci je to fakt az o tolko drahsie ze sa vam oplati riesit novu temu vo fore platit drahe postovne a cakat vecnost az to dojde?
Hned v uvode som cital ze nejaku retaz ktosi riesi, co je zo zlata ci co? Sak zajdem do obchodu a je to ci kde zijete na lazoch ze 50km nikde nic?
Napiste ako to je a co take kupujete najcastejsie.
Nikoho som nechcel urazit len zatial som vsetko zohnal "doma" a chcem zistit co by stralo za to nakupovat tak zlozitym sposobom.
Dik a prezite nejak zimu
nikto nic teda?
Mam vyhliadnute par veci z kupkolo.cz, pridam sa k objednavke
poslal som pm
škoda že ste z BA chalani