uplnou nahodou som narazil na stranku http://www.kolokram.sk ked som nechtiac zadal koncovku sk namiesto cz - tak zeby uz aj na Slovensku sme sa dockali priaznivejsich cien pre nas bikerov? ako pozeram, nieco urcite nakupim ale asi az po novom roku kedze do Vianoc by mi to uz tazko prislo
misoR : A mohol by si uviesť, aké brzdy si kupoval, lebo ja čoskoro plánujem kupovať DEORE 2012 a moc by ma nepotešilo, keby tam neboli adaptéry.Ďakujem.
Ja ich idem tiez kupovat spolu s Fulcrum RM 5 takze tiez by som rad vedel co obsahuje balenie
momentalne k vacsine kotucovych brzd Shimano nie su pribalene adaptery, takze je dobre sa pripadne vopred informovat.
Peppito, nie je problem dodat aj tieto Oakley, staci napisat iba mail a dohodneme sa
a este maly oznam ak by sa to prehliadlo na uvodnej stranke :
Vážení zákazníci,
týmto Vás chceme upozorniť že v období od stredy 23.5.2012 do nedele 27.5.2012 nebude odosielaný Vami objednaný tovar z dôvodu našej účasti na cyklistických pretekoch. Všetky prijaté objednávky v tomto období budú postupne vybavované od pondelka 28.5.2012.
V uvedenom termíne nebude vôbec dostupný telefonický kontakt, na e-mailovú komunikáciu sa budeme snažiť priebežne odpovedať ako zvyčajne do 24hodín. Ďakujeme za Vaše pochopenie.
Váš Suncycle.sk team
...samozrejme vsetky doteraz odoslane a potvrdene objednavky ktore mozeme vybavit sa este v stredu vybavia, pri objednavkach zaslanych v priehu stredy 23.5. to uz zarucit bohuzial neviem ( + budem sa snazit vybavit pred odchodom aj vsetky pripadne resty co tu mame poznacene )
matt a co s mojimi objednavkami?
2012-05-13 Čakajúca na tovar 2012-05-13 SC12051307
2012-05-13 Čakajúca na tovar 2012-05-13 SC12051308
2012-05-17 Vybavuje sa 2012-05-22 SC12051709
no som zvedavy ako vyriesis moju objednavku.....krasa doteraz,aspon si aktualizuj doprdele tie hovadiny co mas na stranke,lebo ak ta to nebavi,tak to nerob
skoda, doteraz som suncycle povazoval za velmi seriozny e-shop ale velmi sa pokazili. Nechapem ked na stranke je napisane ze "skladom" preco sa tovar hned neexpeduje? 22.5 som dostal potvrdenie o prijati objednavky a odvtedy nic. Vyzera to tak, ze toto bola moja posledna objednavka od nich...
typicky odrb na ludi,tiez takto cakam na balik,peknu dobu,
Vážení zákazníci,
týmto Vás chceme upozorniť že v období od stredy 23.5.2012 do nedele 27.5.2012 nebude odosielaný Vami objednaný tovar z dôvodu našej účasti na cyklistických pretekoch. Všetky prijaté objednávky v tomto období budú postupne vybavované od pondelka 28.5.2012.
V uvedenom termíne nebude vôbec dostupný telefonický kontakt, na e-mailovú komunikáciu sa budeme snažiť priebežne odpovedať ako zvyčajne do 24hodín. Ďakujeme za Vaše pochopenie.
Váš Suncycle.sk team
Ak malé deti. Veď tam má kontaktný mail, tak mu napíšte, vždy odpíše...
Osobne som už pár krát čakal na nejaké veci týždne, mesiace, ale stálo to za tú super cenu.
Keď sa vám mattov prístup nepáči, tak objednajte inde. Budete spokojní vy a matt si ušetrí nervy a čas
Ak malé deti. Veď tam má kontaktný mail, tak mu napíšte, vždy odpíše...
Osobne som už pár krát čakal na nejaké veci týždne, mesiace, ale stálo to za tú super cenu.
Keď sa vám mattov prístup nepáči, tak objednajte inde. Budete spokojní vy a matt si ušetrí nervy a čas
martinux ale musis pochopit aj ich, len chcu byt informovani o dostupnosti tovaru
ja mam 2 objednavky z 13.5 cakajuce na tovar pritom objednavku zo 17.5 mam uz vybavenu
ale zatial sa nestazujem samozrejme pouzil som kontaktny formular a opytal sa ako to vyzera s mojimi objednavkami tak cakam na odpoved
Aj tak stale premna Suncycle ostane Jednickou. Ked mi nieco treba je to prvy e-shop kde to hladam
Ako dlho trvá než vám vrátia peniaze za vrátený tovar ?? bral som zo suncycle tretry nesadli mi tak som ich poslal naspäť presne tak ako som ich poslať mal podľa pokynov zo suncycle. Odosielal som ich 15teho prvou triedou 16teho mi oznámila pošta že boli doručené adresátovi. Avšak zo suncycle mi napísali že balík nemajú, že je vo vedľajšej predajni atď. Koľko dní to trvá ? vďaka, už ma to dosť štve lebo doteraz som bol zo suncycle úplne spokojný či už pri kúpe trenažéra...., navyše som tam včera znovu písal 2maily a ešte neprišla odpoveď.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja ich idem tiez kupovat spolu s Fulcrum RM 5 takze tiez by som rad vedel co obsahuje balenie
Peppito, nie je problem dodat aj tieto Oakley, staci napisat iba mail a dohodneme sa
a este maly oznam ak by sa to prehliadlo na uvodnej stranke :
Vážení zákazníci,
Váš Suncycle.sk team
...samozrejme vsetky doteraz odoslane a potvrdene objednavky ktore mozeme vybavit sa este v stredu vybavia, pri objednavkach zaslanych v priehu stredy 23.5. to uz zarucit bohuzial neviem ( + budem sa snazit vybavit pred odchodom aj vsetky pripadne resty co tu mame poznacene )
2012-05-13 Čakajúca na tovar 2012-05-13 SC12051307
2012-05-13 Čakajúca na tovar 2012-05-13 SC12051308
2012-05-17 Vybavuje sa 2012-05-22 SC12051709
Vážení zákazníci,
Váš Suncycle.sk team
martinux ale musis pochopit aj ich, len chcu byt informovani o dostupnosti tovaru
ja mam 2 objednavky z 13.5 cakajuce na tovar pritom objednavku zo 17.5 mam uz vybavenu
ale zatial sa nestazujem
Aj tak stale premna Suncycle ostane Jednickou. Ked mi nieco treba je to prvy e-shop kde to hladam