idem robit prvy nakup na wiggle a nasiel som toto: http://www.wiggle.co.uk/referal.aspx
takze hladam niekoho kto uz je zakaznikom. ja by som mal dostat okuliare a dotycny 10% cize nejakych 10-15 libier.
ak som to dobre pochopil...
Ved ano. Prkotiny sa neoplatia, ale ked niekto objednava, tak ja si tam vzdy nieco male dohodim. Dokonca aj tracking vzdy mam a po novom aj 17% zlavu (premium je 12 %)
Posledné dva balíky mi wiggle odpásol... Máte s tým niekto skúsenosť? Nemôže to byť niekde na pošte zašité?
Sami nevedia či to šlo kuriérom alebo poštou, samozrejme tracking nemajú...hneď ochotne ponúkajú peniaze späť, ja ale potrebujem tovar
Ninja600 Zatial sa mi nic nestratilo a objednavam od nich fakt vela. Problem je len ked to ide beznou postou (povacsine najdrahsie, ale male veci), tak to trva aj dva-tri tyzdne.
Tak snáď sa to ešte objaví, aj keď už to o chvíľu budú 3 týždne. Malá a drahá vec, to sedí... Jeden balík Jawbreaker fotochromy a tričká a druhý Camelbak a nejaké veci od Lizard Skins. Kuriérom som to mal vždy do týždňa max.
Aj tak divné že drahú vec pošlú poštou a bez trackingu a balík gelov za 10e mi doniesol kuriér
Moja skúsenosť je, že keď som dal tracked tak prišiel kuriér. Keď free tak prišlo poštou.
Plus aktuálna skúsenosť. Balík s viacerými drobnosťami. Jedna z nich bol dres. Prišiel v nesprávnej farbe. Poslal som email. Do 24 hodín spätné info, že bohužiaľ v mojej farbe nemajú, takže sa ospravedlňujú. Prachy mi vrátili a dres v tej nesprávnej farbe si môžem nechať.
Takže za mňa fajn výsledok.
ahojte posielali ste niekto tovar späť do wiggle na reklamáciu resp. vrátenie? mám tri tlačivá: jedno Return form, to mi je jasné, to vložím do krabice.
Ale mám tam aj CRP podací lístok s adresou niekde do DHL do nemecka, a potom jedno tlačivo ReBound_return invoice, s adresou do wiggle UK.
Otázka je, ktoré z tých dvoch nalepím na krabicu?
to som urobil. povedali mi že hornú polovicu CRS mám nalepiť na balík. lenže, adresát je niekde do DHL v nemecku. ako budú vedieť že to majú doručiť do wiggle UK ? práve že tlačivo rebound return ešte nevideli, a tam práve je adresa do wiggle. https://imgup.cz/image/LK6U
Rebound papier das do toho balika co ide do DHL - asi nejake logisticke centrum. To vyzera, ze maju sprostredkovatela Reboundreturns.com pre vracanie balikov v nemecku a oni im to potom poslu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sami nevedia či to šlo kuriérom alebo poštou, samozrejme tracking nemajú...hneď ochotne ponúkajú peniaze späť, ja ale potrebujem tovar
Aj tak divné že drahú vec pošlú poštou a bez trackingu a balík gelov za 10e mi doniesol kuriér
Plus aktuálna skúsenosť. Balík s viacerými drobnosťami. Jedna z nich bol dres. Prišiel v nesprávnej farbe. Poslal som email. Do 24 hodín spätné info, že bohužiaľ v mojej farbe nemajú, takže sa ospravedlňujú. Prachy mi vrátili a dres v tej nesprávnej farbe si môžem nechať.
Takže za mňa fajn výsledok.
Dufam, ze wiggle sa zachova korektne a preplati mi aj postovne - kedze pochybili. No ale natahovat sa teraz pred dovolenkami sa mi nechce...
Ale mám tam aj CRP podací lístok s adresou niekde do DHL do nemecka, a potom jedno tlačivo ReBound_return invoice, s adresou do wiggle UK.
Otázka je, ktoré z tých dvoch nalepím na krabicu?
to som urobil. povedali mi že hornú polovicu CRS mám nalepiť na balík. lenže, adresát je niekde do DHL v nemecku. ako budú vedieť že to majú doručiť do wiggle UK ? práve že tlačivo rebound return ešte nevideli, a tam práve je adresa do wiggle.
https://imgup.cz/image/LK6U