Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
praveze v uvedenom priklade ta baba beha pravidelne a casto cez 10 km a tempo ma slusne nieco nad 4 minuty. len tie casy nevidim. o nic nejde, len tak som chcel vediet.
RB82: takze dotycny ma zlu gps, ktora zaznamenava nie uplne korektne udaje, alebo z nejakeho dovodu musi rucne aktualizovat svoj profil a kym to nespravi tak sa to nezobrazi? moc sme to neporiesili ale diky
divo, presne tak. Skús dotyčných osloviť, či vidia tie svoje údaje 1k -10k pod svojím profilom. Ak nie, nech použijú tlačidlo Refresh Stats. Ak to nepomôže, môže to byť teda tým GPS, ale to sa mi nezdá pri toľkých km, čo tam majú.
divo Na porovnavacky na strave sa vyprdni. Ak vela beha, tak isto aj preteka - jedine preteky su smerodajne Tak prcni jej meno na http://www.sportsofttiming.sk/ a uvidis
Nemá niekto prosím "fit file repair tool" full verziu? Zblbol mi garmin a fit súbor sa javí ako poškodený. V demo verzii som si to opravil a väčšina údajov je v poho, akurát od polovice to na drzovku (lebo demo verzia) hodí nesprávne gps a HR. Takže aktivita mi skončila v strede Guinejského zálivu
matej.gubis Ak nikoho nenajdes, tak napis na https://forums.garmin.com/ - v kazdej kategorii je diskusia kam davaju ludia fit-ka a vzdy sa tam najde niekto, kto to fixne.
Vcera som nahodov zistil ze Strava mi neaktualizuje PR na segmentoch. Vcera aj predvcerom som sa vracal domov po rovnakom segmente a Strava mi oznacila segment s PR. Ale ked sa pozriem do rebricka ALL Time tak tam mam stale uvedeny cas s pred 6-tich rokov ktory som vcera a predvcerom prekonal. Nie ze by som bez toho nemohol zit ale zaujima ma kde je chyba. Moze to byt nastavenim Privacy Controls ? Segment konci dost blizko bydliska a mam nastaveny Privacy Zones.
lakko strava píše:
You will not appear on any segment leaderboard that starts/stops within your Privacy Zone and you cannot hold or earn any QOMs/CRs on those segments. Removing a Privacy Zone will reinstate your segment matches and any associated KOMs/CRs.
Inak mňa by zaujímalo či, keď dám aktivitu ako súkromnú, sa môj čas zobrazí v tabuľke segmentu...
asi som lama ale...... doteraz som sa prihlasoval do stravy cez FB ucet a chcem to zmenit a prihlasovat sa cez mail .... ale ked ho zadam, vzdy mi vyhodi ze mail sa uz pouziva.... dajte radu ako nato....dik
Klikni na Log In na úvodnej stránke a následne klikni na Forgot your password? Zadaj svoj email pod ktorým sa prihlasuješ a požiadaj o reset hesla. Do mailu ti pride oznamenie, klikni na odkaz a zadaj si nove heslo. Teraz sa môžeš prihlásiť riadne emailom a heslom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
RB82: takze dotycny ma zlu gps, ktora zaznamenava nie uplne korektne udaje, alebo z nejakeho dovodu musi rucne aktualizovat svoj profil a kym to nespravi tak sa to nezobrazi? moc sme to neporiesili ale diky
You will not appear on any segment leaderboard that starts/stops within your Privacy Zone and you cannot hold or earn any QOMs/CRs on those segments. Removing a Privacy Zone will reinstate your segment matches and any associated KOMs/CRs.
Inak mňa by zaujímalo či, keď dám aktivitu ako súkromnú, sa môj čas zobrazí v tabuľke segmentu...
https://www.mtbiker.sk/forum/post1418851.html#p1418851
https://www.mtbiker.sk/forum/post1418851.html#p1418851
uz je to poriesene. Vyjazd musi byt verejny, mal som nastavenych len followers.