Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Ahojte.
Neviete poradit kde môže byt problém?
Dnes som napriklad prešiel jeden segment, cas som mal lepsi ako oficialny KOM, ale vôbec mi to nezaznamenalo. Napísalo mi iba PR (personal record), ale do verejnej štatistiky nie.
Niečo v nastavení?
Dik.
ak by niekto potreboval, neprehladaval som temu ci to tu uz je, Strava segmenty online v Locuse. https://forum.locusmap.eu/index.php?topic=4457.msg35124#msg35124
má tam návod čo treba stiahnúť a kde aktivovat... Potom bude výsledok ako na prilozenom obrazku. Ak sa segmenty prekryvaju, po kliknuti na ne vyskoci moznost výberu. Ma to jednu velku nevyhodu, mapova polozka je aktivna len nejaky urcity cas. Na druhy den mi to nikdy nefungovalo, po opatovnom stiahnuti znovu všetko fungovalo. Textak obsahuje nejaky token, ktorý sa zakaždým mení, tak asi tam bude zrada
Ja len, že aplikácia strava.com je určite výborná záležitosť. Keďže som však prišiel nedopatrením o 60,- € (predplatné), dlhšie sa tomu asi venovať nebudem a účet u nich som dal deaktivovať. Prepájal som pôvodne jeden raz s Relive aplikáciou a príliš drahý výsledok.
Hocico, co zaplatis na nete je mozne do 30 dni stornovat. Len si to musis pohladat. Uz som tak rusil aj stravu a aj antivirak, ktory som nechtiac zaplatil
čaute, ludia neviete prečo neskočím do tabulky poradia v segmente ? čas mám zaznamenaný, ale poradie ukáže len n/a. Posledný čas mám takých viac, alebo som si to v minulosti nevšimol tak.
nahodou, vie mi niekto povedat, preco mi to nezaratalo lepsi cas? akoze dalo mi to ako PR ale nrebricek ignor. otazka je zo zvedavosti, kedze viem, ze polovica by to dala aj tak lepsie a kom, v tomto pripade skor zjazd, mi je ukradnuty.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviete poradit kde môže byt problém?
Dnes som napriklad prešiel jeden segment, cas som mal lepsi ako oficialny KOM, ale vôbec mi to nezaznamenalo. Napísalo mi iba PR (personal record), ale do verejnej štatistiky nie.
Niečo v nastavení?
Dik.
https://www.strava.com/activities/3279944426
Ale ten pulz...
má tam návod čo treba stiahnúť a kde aktivovat... Potom bude výsledok ako na prilozenom obrazku. Ak sa segmenty prekryvaju, po kliknuti na ne vyskoci moznost výberu. Ma to jednu velku nevyhodu, mapova polozka je aktivna len nejaky urcity cas. Na druhy den mi to nikdy nefungovalo, po opatovnom stiahnuti znovu všetko fungovalo. Textak obsahuje nejaky token, ktorý sa zakaždým mení, tak asi tam bude zrada
hej je to tým čoveče