Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
corsair: 7.6km vyskovych je v sezone niekedy tak na dva, max. 3 dni aj pre beznych obycajnych bajkuchtivich bajkerov. V zime, ked je sneh atd. je to niekedy vyzva, ale ked je teplo a pekne, je to nic. Ale zas na skladacke tolke km najazdit, to by som ja nedal .. Kaslat na tie somarske challenges. Treba jazdit pre seba, pre radost /pre radost z cislic napr. aj /, aj ked samozrejme challenges niekedy pomozu
nezačala Vam strava strielat gps body len tak odveci povedla? Sa mi to stalo už tretí krát. Mam zapnute auto stop a nemam ju zaplatenú tak možno tu je problem
corsair..napríklad si dáš 3 krát po sebe komplet MT hole Máš to aj menej ako 150km...ale okrem elite jazdcov to asi moc ľudí takto nedá...jedine na pohodu to ísť, tep do 135, tam zas to máš na pol dňa časovo Tu v okolí ZA chodievajú ľudia tréningy tak okolo 3-4 tisíc vm..ale MTB samozrejme...a moc ich nie je
Celodenny vyjazd hrebenom MK s navstevou zaujimavych miest pod hrebenom a opatovnym vyslapom dal na cca 130km okolo 3500 prevysenie na strave. Nebol to bezny vyjazd ale zase nie som ziadny makac. Uz len obehanim vsetkych legal trailov v mestskych lesoch BA sa clovek priblizi k nejakym 2600-2700 vyskovym a to je stale este dost pod 100km.
Nonvm. Ja dám na Orave okruh 20km, mám 250vm. Dám 80km - mám 850vm, dám 140 - je nejak 1500vm. A furt kopce... Tak jak? Z Prešova domou cez PL 160km a nejak 2vkm. A nekonečné kopce na východe. Aj v PL.
Napriklad. Je tam jeden usek kde je rozbita asfaltka plus lesna cesta, ale jazdi sa to bezne na cestaku. Inak vsetko asfalt. A osobne si tiez nemyslim, ze to da len tak hocikto na hocicom. https://www.strava.com/routes/2701364226915991034
Dva tyzden dozadu som isiel zo Skalice na Velku javorinu a naspat, dalo to 2200vm na 120km. Tych dalsich 800vm na 30km by sa dalo nazbierat. Urcite je kopec tras na SK, kde to vies dat.
Tak napriklad na mtb ti staci dat casto jazdene TBK traily a uz mas k 1000cke odhadom 100-200 metrov. Napriklad tu som naklikal TBK + jeden dalsi trail https://en.mapy.cz/s/besesuheke . Je tam jeden trail dvakrat pretoze chalani maju uz paralelne s nim dalsi ktory na mape este chyba. Podla mapy to dava potom cca 32km a 1100 vyskovych (tie cisla budu v reali asi trochu ine). A to ides bezne cez vikend na endure a start som dal kdesi v lese co je casty bod na stretavku. Ale chapem je rozdiel davat podobne parametre na cestaku a ine na mtb-cku.
Alebo potom kamos co s nim obcas jazdim dava podobne veci ako som pisal relativne pravidelne ale to uz je na mna trochu extrem. Preto viem co sa jazdi. Snad sa nenahneva ak mu tu posledny pocin zavesim https://www.strava.com/activities/3392326459
Ale to už je pavučina... Jeden chalan, čo som ho stretol na Jaufenpass mi vravel nech idem z Sterzing cez Jaufenpass a potom tou ss42bis či aká to je do Tirolska do Innsbruck a hore cez Brennero do Sterzing. Viem, že z Innsbruck do Brennero je 1000vm, to už som bol. A tá trasa má podľa topo vyše 5tis
Aha, to malo byt cisto o cestaku. Mna zmiatli tie mtb spominane vyssie tak som riesil cisto mtb kde ma kdejaky slovensky maraton na 80km cez 2000 vyskovych. Na cestaku veru neviem ci je nieco kde zajazdis tie parametre bez opakovania.
Strava teraz urobila super vylepšenie síce nám zobrali prehľad na segmentoch ale do Global Heatmap dali konečne poriadnej mapy. Kto ma v chrome urobený ten twitch pre mapy.cz bude spokojný za mňa super počin dúfam že to nespoplatnia normálne na to čumím už pol hodky a inšpirujem sa kam že to len ľudia chodia. Stara mapa bola na prd nedalo sa na nej poriadne nič vyčítať teraz to dostalo ten správny vzhľad.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na SK sa dá 3tvm kde prejsť na cesťáku dajme tomu do 150km (to by mal dať ktokoľvek na "čomkoľvek")
https://www.mtbiker.sk/vyjazdy/290202/lapaloma-vyjazd-z-prace-cez-kamzik-kacin-mtb-sucho-28km-1h-502m.html
https://www.strava.com/routes/2701364226915991034
Dva tyzden dozadu som isiel zo Skalice na Velku javorinu a naspat, dalo to 2200vm na 120km. Tych dalsich 800vm na 30km by sa dalo nazbierat. Urcite je kopec tras na SK, kde to vies dat.