Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 5. 2023 o 8:28
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
ako spravny sa javí celkovy cas segmentu, len nechapem preco je moving time na segmente iny (kratsí) ...
lebo u mna na segmente na kt. som nezastavil, mam moving time rovnaky ako effort time
napr. 26:54 mas rychlost 0km pri kadencii 143
Kamarat ale napriklad behava tempo nad 5 min/km a behy okolo 20km. Strava mu na 20 km ukaze celkovy cas 1:15 a vsetky kilometre zabehnute pod 4 minuty, hoci cely cas kluse rovnakym tempom. Meria to novym iPhonom.
Tych bugov, ktore Strava ma je neurekom. Na vsetky, aj na toto, ludia upozornuju, avsak podla vsetkeho sa Strave prilis nechce investovat do zdokonalovania aplikacie. Okrem Heatmaps si nespominam na ziadny upgrade Stravy od svojho vzniku. Myslim, ze by na appke najradsej hned vycashovali, ci uz predajom, ale vela ludmi ochotnymi platit si za Multisport social network.
Samozrejme ako pises, to kolko ma tim clenov neodraza kolko ludi im prispieva bodmi.
Počet členov tímu si kontrolujú s informačným systémom športu do ktorého sú povinné všetky športové kluby evidovať členov, trénerov, sponzorské zmluvy, atď ...
Podľa všetkého, ide o myšlienku ako prerozdeľovať sponzorské financie do športu od súkromnej firmy, tak aby to bolo v rámci možností transparentné a nedávali sponzorské len do futbalu a hokeja vo svojom meste lebo o ostatných športoch nikto nevie. Podľa mňa je to pekná myšlienka.
Kamarat ale napriklad behava tempo nad 5 min/km a behy okolo 20km. Strava mu na 20 km ukaze celkovy cas 1:15 a vsetky kilometre zabehnute pod 4 minuty, hoci cely cas kluse rovnakym tempom. Meria to novym iPhonom.
Tych bugov, ktore Strava ma je neurekom. Na vsetky, aj na toto, ludia upozornuju, avsak podla vsetkeho sa Strave prilis nechce investovat do zdokonalovania aplikacie. Okrem Heatmaps si nespominam na ziadny upgrade Stravy od svojho vzniku. Myslim, ze by na appke najradsej hned vycashovali, ci uz predajom, ale vela ludmi ochotnymi platit si za Multisport social network.
Diky, nejak tak to bude ... blizsim skumanim som zistil ze strava jazdu pod 6,5 km/h berie ako "statie" resp ze tlacis, a teda nezahrna do moving time aj ked má data z kompu o nenulovej rychlosti a kadencii ...
zatial bryton aj lezyne mi pod urcitu rychlost vyhlasia, ze stojim aj ked je rychlost a kadencia > 0
nie