Akurát som teraz naťukával krejzi hodnú chvíľu. Ale sa ide posrať s výpočtom prevýšenia. Už čakám nejkých 10min. a furt ništ.
EDIT: Vyrátalo. A má to aj export do kml, gpx a celkom slušný print v troch rozlíšeniach. Asik to budem používať.
Treba tomu samozrejme prirátať nejaké % aj na vzdialenosti aj na prevýšení.(ak je to naťukané a nie import z gps)
akurat sa stym zabavam. lebo za motionbased.com chcu rocny poplatok /myslim ze 1000sk/ len som este nenasiel rozumny sposob ako z Garminu Forerunner 305 naimportovat zaznam do bikemap.net. zabaval sa uz niekto stym?
skoda ze to nieje ponate ako treningovy dennik. mne tam zase chybaju casy, datumy a udejo o rychlosti. ale oproti www.motionbased.com tento projekt vyratava nadmorsku vysku - prevysenia ovela presnejsie. nepozna niekto nejaky komplexnejsi projekt na uchovavanie logov z gps. najlepsie free?
skoda ze to nieje ponate ako treningovy dennik. mne tam zase chybaju casy, datumy a udejo o rychlosti. ale oproti www.motionbased.com tento projekt vyratava nadmorsku vysku - prevysenia ovela presnejsie. nepozna niekto nejaky komplexnejsi projekt na uchovavanie logov z gps. najlepsie free?
Neviem čo hľadáš, ale vpravo hore hneď vedľa korčule je training log. Ešte som to neskúšal. Ale primitívny tr. denník to má.
ej bistu. pravdu ty mas... vyzera ze preklopim vsetky zaznamy z motionbased do bikemap. len si na to musim najst trochu viac casu, lebo je to trosku zdlhave. mozno to budem pouzivat. paci sa mi to celkom zatial...
Tabulka v MS Excel a vhodna adresarova struktura s fotkami a gps datami
Stranky ako bikely.com, gps-tour.info, cykloserver.cz su podla mna urcene skor na zdielanie zaujmavych GPS dat a nie na evidenciu vsetkych treningov (=napr. vyskyt opakovanych tras). Ale mozno sa mylim.
Neviem ako online denniky funguju, ci mozes nastavit, ktore (GPS) zaznamy su public a ktore private. Da sa to?
ja som lama ...takze este raz ( nenasiel som to tam ) ...kde mi to vyrata nadmorsku vysku, pripadne hodi profil?
1. Najsamprv registrácia
2. klik na vytvoriť trasu
3. naklikať body, alebo import
4. vpravo doplníš názov, popis, stúpanie, povrch a kategóriu
5. Save vpravo dole
6. Mal by sa vpravo objaviť profil a ostatné údaje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikemap.net/user/stic/routes ... 14&z=9&t=0
EDIT: Vyrátalo. A má to aj export do kml, gpx a celkom slušný print v troch rozlíšeniach. Asik to budem používať.
Treba tomu samozrejme prirátať nejaké % aj na vzdialenosti aj na prevýšení.(ak je to naťukané a nie import z gps)
žeby smerovacie číslo PSČ tvojho bydliska?
bolo treba odklikat aj povrch trate
Neviem čo hľadáš, ale vpravo hore hneď vedľa korčule je training log. Ešte som to neskúšal. Ale primitívny tr. denník to má.
Tabulka v MS Excel a vhodna adresarova struktura s fotkami a gps datami
Stranky ako bikely.com, gps-tour.info, cykloserver.cz su podla mna urcene skor na zdielanie zaujmavych GPS dat a nie na evidenciu vsetkych treningov (=napr. vyskyt opakovanych tras). Ale mozno sa mylim.
Neviem ako online denniky funguju, ci mozes nastavit, ktore (GPS) zaznamy su public a ktore private. Da sa to?
1. Najsamprv registrácia
2. klik na vytvoriť trasu
3. naklikať body, alebo import
4. vpravo doplníš názov, popis, stúpanie, povrch a kategóriu
5. Save vpravo dole
6. Mal by sa vpravo objaviť profil a ostatné údaje