to je take stare uz? to som si nevsimol ale prislo mi to take aktualne kedze pred par tyzdnami som bajkoval na vychode a nebolo mi miestami vsetko jedno
29.06.2012 - 13:49:26
00
Kto by chcel ísť Veľký Inovec zo západu (od Zl.Moraviec) nemusí sa báť, že natrafí na indiánsku osadu. (viď. predchádzajúce príspevky) Môže sa však dostať do Májskeho lesov. (obrovská rozloha) Jeho hostia strieľajú na všetko,čo ha hýbe. Strážcovia zvere zase majú pasiu prerezávať pneumatiky. V tom lepšom prípade, keď vystúpate 350 výškových metrov po verejnej lesnej ceste (nájdete ju aj na mape) zastaví vás na nej brána a kol dokola plot (niekoľko km. Neostane vám iná možnosť, ako ukázať niečo vulgárne do kamery pri bráne a pakovať sa rýchlo tých 350 výškových metrov späť.
Indiánske osady, Májskeho lesy a podobné nebezpečné lokality by sa mali vyznačovať aj na oficiálnych mapách.
29.06.2012 - 14:14:43
00
Kto by chcel ísť Veľký Inovec zo západu (od Zl.Moraviec) nemusí sa báť, že natrafí na indiánsku osadu. (viď. predchádzajúce príspevky) Môže sa však dostať do Májskeho lesov. (obrovská rozloha) Jeho hostia strieľajú na všetko,čo ha hýbe. Strážcovia zvere zase majú pasiu prerezávať pneumatiky. V tom lepšom prípade, keď vystúpate 350 výškových metrov po verejnej lesnej ceste (nájdete ju aj na mape) zastaví vás na nej brána a kol dokola plot (niekoľko km. Neostane vám iná možnosť, ako ukázať niečo vulgárne do kamery pri bráne a pakovať sa rýchlo tých 350 výškových metrov späť.
Indiánske osady, Májskeho lesy a podobné nebezpečné lokality by sa mali vyznačovať aj na oficiálnych mapách.

pokial viem Majskeho lesy to uz davno nie su... inac Pohronsky Inovec a Tribec su uplne do pohody, bajkujem tu roky a vzdy sam a nikdy som sa necitil nejak v ohrozeni. vyhybam sa jedine krcme na Malej Lehote :)

a este k tomu mapadnutiu na vychode - nemam slov...
29.08.2012 - 09:48:21
00
ifko:a koho potom su? takisto som vedel ze su to lesy toho smrada
29.08.2012 - 23:13:49
00
to su lesy cirkevne. momentalne to ma uz dost dlho v prenajme jedna zlatomoravecka firma. majskeho je uz len par ohradenych hektarov v ramci toho "ranca" alebo ako to nazvat (dokonca je to oplotenie vyznacene aj na turistickej mape), a aj tam su nejake spory s Lesmi SR podla medii...
cudzinec vsak naozaj moze lahko zabludit do majskeho rajonu, treba chodit po vyznacenych trasach a problem nie je. nemal som doteraz ziadne echo, ze by sucasny najomca nemal pochopenie pre turistov. ja som tiez nemal nikdy problem
30.08.2012 - 09:34:43
00
keyboard_arrow_up