MOBAC nedokáže použiť
mapy vytvorené pre OruxMaps na vstupe ako "custom mapový zdroj" (viď záver dokumentu README v adresári
MOBACu). Dajú sa použiť iba mapy podobné formátu OSMTracker (napr. Maverick) a RMaps SQLite (napr. Locus). Neviem ani o žiadnej inej možnosti konverzie OruxMaps do OZFX3.
Iba na okraj: Bol som (aj som) dlhé roky fanúšik OziExploreru, pre ktorý mám aj spústu máp. Roky som všade písal, že na WM5, WM6 nič lepšie neexistuje. Príchodom Androidu sa situácia hlavne v poslednom období prudko zmenila. Skúšal som aj Androzic (od jeho začiatkov pred cca 2 rokmi) aj všeličo iné. Mojím jednoznačným favoritom je Locus. Aj formát jeho máp je lepší ako formát OZFX3. Na PC však naďalej používam OziExplorer, aj keď mu začína na päty šliapať free OKMap.
Takže moja rada, aj keď sa ti nebude pozdávať, je čo najrýchlejšie prejsť na Locus (ale môže byť aj OruxMaps) a pomocou
MOBACu si doň vyrobiť mapy. Tie isté mapy si vyrobiť aj pre OziExplorer, aby sme na PC aj v telefóne používali rovnaké. Staré OziExplorerovské mapy sa do formátu SQLITEDB (Locus) dajú konvertovať programom MAPC2MAPC.