Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
je to pravdepodobnejšie, mne tiež podchvíľu blbne prenos z garminu, tam to tiež podchvíľu aktualizujú, celý ten ich slávny garmin expres už mal asi 10 aktualizácii a to nie jei ani rok vonku
V poslednej dobe pozorujem v aplikácii "strava" veľké rozdiely v rýchlosti a časoch v určitých segmentoch. Myslím, že sú to asi elektrobicykle. Čo na to hovoríte??! Človeka naštve, keď sa snaží troška porovnať v segmete kde sú priemerné rýchlosti 8,5km/h na popredných priečkach a zrazu sa tam objavý priemerka 18,9 km/h nejakého trotla ktorý sa ide pýšiť aký je dupač. Myslím, že týmto aplikácia stratila úplný význam.
dajú sa nahlásiť takéto evidentne zlé časy, teraz som tak označoval v jednom segmente, kde mal líder čas 0s takže som tam označil že sú to zlé GPS dáta a už to v tej výsledkovej listine nefigurovalo.. tak isto je tam možnosť označiť, že bolo použité mot. vozidlo
otvoríš si ten konkrétny segment, klikneš na ten podozrivý čas a potom na boku je také tlačidlo s kľúčom a tam vyberieš flag a potom už len vyberieš možnosť, ktorá ti príde najpravdepodobnejšia
Stáva sa to chybou GPS dát mne raz písal nejaký chlapík ako je možné dosiahnuť čas do riadneho kopca s priemerkou vyše 30km/h. Ja som si to ani nevšimol ale tiež to asi nahlásil a po čase to zmizlo.
Ale zas niektori vyhladavaju segmenty a vtedy tam idu co to da
Ja myslím, že je to vlastne aj podstata stravy a tých segmentov, také vzájomné hecovanie, však už len ten systém, keď niekomu ukradneš KOM a jemu to hneď notifikuje sám odkedy som na strave som šiel veľa výjazdov cielene za účelom útoku na KOM v danom segmente
Presne tak, Strava je fasa vecicka, clovek si vydrie KOM, potom tade prejde pretek okolo slovenska a clovek zisti ze jeho drina je pre inych sotva suca na zahriatie - kde inde si clovek zmeria sily s borcami na urovni? Cloveku je hned lepsie ked zisti ze kopec na ktory sa po vetre vydriape so slinami na kolenach za desat minut si prejde desiatka machrov o tri minuty rychlejsie s tepom okolo ANP... Ma jedinu nevyhodu - clovek sa musi kontrolovat aby stale neslapal ako blazon.
ono po čase sa väčšina ľudí ukľudní a nejazdí kvôli KOM-om, ale pre spestrenie výjazdu a hlavne porovnanie si kondície aj samého so sebou je to občas fajn
alebo by som skúsil obnoviť továrne nastavenia v tom tacháči, prípadne na ňom nahrať nanovo soft, ak sa to dá.. možno je chyba na tej strane, i keď to tak nevyzerá.
No konečne! Po cca mesiaci vydali update, s popisom "Fixed the connection problems with Cyclo 100". Zajtra skúsim, a sakra, v tom mraze...
tak hádam pomôže btw nechcel si s tým už seknúť na tento rok? lebo čakať na sneh vo vašich končinách, neviem či sa dočkáš inak minulú, miernu zimu si ako strávil, to si musel tak 10000km natočiť
Skoro denne som jazdil. Menej, ale pravidelne. Ale na jar som cítil, že tá zimná pauza chýba. Bol som unavený. A snežiť podľa modelov bude v pondelok / utorok. No uvidíme...
Som zúfalý. Nech idem hocikam, po cca 1:05 hod ma to hodí vždy na to isté miesto - obec Trnovec nad Váhom, a potom už nezaznamená nič (v zázname v Strave, Endomonde). Ale keď si trasu naťukám v tacháči, je tam celá. Neviete poradiť? Napr. nejakú utilitku na stiahnutie dát z tacháča? Vďaka...
sice neskoro ale aj tak - rovnaky problem aj u mna, vela ludi sa na to stazovalo vseobecne - workaround bol nahrat si GPX file cez magellan desktop tool a potom manual upload na stravu. (gpx-ko na tachaci je v poriadku, len mioshare to nevie pochopit)
ak to uz fixli tak super - aj ked zda sa ze mio ma s mioshare celkom problem...
tiez vseobecne nefungoval upload vlastnych tras na 105ku - snad aj toto fixli - necham sa vecer prekvapit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu sa da do exportovat do CRS a nasledne skonvertovat dalsimi toolmi do GPX:
http://strava-tools.raceshape.com/vpu/
alebo alternativny postup tu:
post883789.html#p883789
Doplnene:
zistil som , ze raceshape.com sa da donutit exportovat priamo aj do GPX
link:
raceshape.com/strava.export.php?ride=cisloaktivity&type=GPX
napr.:
http://raceshape.com/strava.export.php?ride=213672535&type=GPX
@bikerhikermirec asi tak nejak
Ja myslím, že je to vlastne aj podstata stravy a tých segmentov, také vzájomné hecovanie, však už len ten systém, keď niekomu ukradneš KOM a jemu to hneď notifikuje
No konečne! Po cca mesiaci vydali update, s popisom "Fixed the connection problems with Cyclo 100". Zajtra skúsim, a sakra, v tom mraze...
sice neskoro ale aj tak - rovnaky problem aj u mna, vela ludi sa na to stazovalo vseobecne - workaround bol nahrat si GPX file cez magellan desktop tool a potom manual upload na stravu. (gpx-ko na tachaci je v poriadku, len mioshare to nevie pochopit)
ak to uz fixli tak super - aj ked zda sa ze mio ma s mioshare celkom problem...
tiez vseobecne nefungoval upload vlastnych tras na 105ku - snad aj toto fixli - necham sa vecer prekvapit.