Paľo dakujem za názor , cením si toho fakt . Uletene sú , ale tvoje anál ýzy týkajúce sa analýzy mojich “ uletených “ rýchlosti na Drive ... Docent Tulen ti to vysvetlil , ja som ti to vysvetlil , a že ti to hlava nepobrala , nie je moja starosť . A už len čakám kedy dojdes s kvetnatou analýzou mojich jázd s použitím wattmetra PowerTap P1 a zaklincuješ to záverom , že “ nereálne dáta “ a napiču okalibrovany watmeter . A ďakujeme ti , že si sa pochválil “časovkarskym rekordom na planine s vetríkom “ , že tam vlastníš KOM. Ako som už napísal , nebudem sa tu s tebou doťahovať kto , kde a na čom jazdi ... pozri si svoje časy , porovnaj ak chceš na identických segmentoch ako jazdím napr . ja Strava ti to umožní . Jedine na tej tvojej zeleziarenskej planine a na zopar rovinkách si predomnou ... kopce , les , traily no neviem . Ale ako som písal daj nejaký nápad , aby sme už tu našu “podvykonnost “ nejako pomerali . A okrem toho ak máš
wattmeter len na jednej nôžke , nie sú celkom suficientne dáta / pokial je lava silnejsie / . A ešte jednu perličku ti hodím . Na segmente v Tatrach vyjazd na Velicke pleso mám opakovane lepší čas na Mtb . Po ceste , na
biku ťažšom o 2,3 kilo ako cyklokroska ... ako si s touto “ chimerou “ poradí tvoja alalyticka schopnosť ? Som zvedaví ... takze kto kde a na čom jazdi nie je nic na čo by si mal poukazovať .
A ten zablokovany strava účet , hovorí za všetko ... len si tu ďalej spájaj jazdy z a do roboty a pertraktuj to ako jeden výjazd s 50 km a
priemernou rýchlosťou cez 32 .
A ak to skutočne chceš mozme si nechať našu
výkonnosť otestovať spoločne a dáta tu zverejní.
A tebou spomínaný segment prebehnem s wattmetrom na Pinarello Gan . Údaje zverejním . Samozrejme nespochybňujem , dáta zatiaľ na danom segmente sú vypočítané na základe stravackeho algoritmu .