Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Pipo Pipko je chalanisko zo Ziliny resp. od Ziliny. Tiez ho nepoznam no dava mi kudosy a obcas ja jemu Ale vacsinou behava. https://www.strava.com/athletes/20519238
Inak ak nechcete aby vam ktosi cudzi lajkoval vyjazdy tak prejdite do zoznamu kto vas sleduje kliknite na meno potom kliknut vpravo hore na 3 bodky a tam je odstranit zo zoznamu alebo blokovat...verzia telefon
Ahoj Sesulak ja som Pipo Pipko a áno sledujem Ťa a dávam like keď vidím výjazd a keď si teda nájdem čas po večeroch pozrieť kde kto bol aby som nabral inšpiráciu 😅🚴👈
Nie nie je môžeš pozrieť moju Stravu aj ja keď niečo dám do Stravy sa stane že niekto mi dá hneď like tiež mi to je divné 😅😅inak som rád že sa o mne rozpráva 😅občas sa mi aj ščukaaaaaa 😅😅😅😅😅😅
Neviete mi prosím povedať jak je to na Garmina 520 keď sa raz nahrajú segmenty cez premium účet strava.A potom neskôr pri free strava bude ukazovať aspoň začiatok a koniec segmentu na garmine.Nikde to neviem nájsť.Na Rox 11 to funguje stačí mať uložené segmenty.Teda ako upozornenie na segment cez gps pri free strava účte.V Garmina mi povedali že niektoré pôjdu iné nie upozornenie.
To znamená že ti ani neukáže že sa blížiš ku segmentu vôbec nič keď máš uložený segment v garmine.Na sigme ukáže začiatok a koniec aspoň.Teda na garmine cez gps žiadne upozornenie na segment že je aj keď je uložený.
Per áno sem tam nenačita len mapu alebo jednu foto niekedy ide v pohode foto asi záleží jak strava uloží foto veľkosť či úpravy rozšírenie či veľkosť.Nahlady idú ok.
Ja píšeš není to Google strava servery akože tak asi tie foto keď niekto posiela niekoľko mb jedna foto ako niekedy foto pár KB.
Čo sa tika info ohľadom segmentov tak vytvorené Garmin segmenty OK.Ale strava segmenty Garmin narozdiel od sigmy to má asi viac ošetrenie zabezpečené cez app.Kde u Rox Sigma stačí raz za čas mať členstvo na jeden mesiac a nahrať segmenty pripadne aktualizovať firmware.A segmenty ostanú natrvalo a budú ukazovať ako off segmenty cez gps pri free strava štart-stop čas.Netreba mobil nič len potom nahrať cez app na strava.Pri Garmine som nenašiel 100% odpoveď či vôbec upozorní ukáže blížiaci sa segment poď.ako Sigma.A či vôbec ostanú v zariadení nahrané segmenty cez premium členstvo aj po skončení premium členstva ako off segmenty.
kamikazeNR šak to Sigma aspoň v tomto ma navrch nakoľko pri nahrávaní na Stravu nevyžaduje neroby žiadnu aktualizáciu segmentov softwaru len skopčí app Sigma jazdu a uloží do app a následne po potvrdení strava ikony prenese jazdu na stravu.Takže app Sigma nekontroluje či má niekto nemá premium členstvo a zároveň neroby bezpečnostnú kontrolu s vymazanim nevydenim segmentov v cokputery asi jak app Garmin.Sorry za gramatické chyby lebo zas budem v okienku gramatickom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nejake KUDOS to all seen ci ako
ten človek má aj vlastné meme
https://www.strava.com/segments/18517232?filter=overall
Pozeram ten link...kamarat tam je prvy ja druhy...Doubleho tam nevidim
Pretoze ak ano,tak su na tom zle ohladom servrov..tym padom aj financii
Alebo je len app blblo nakodena
Čo sa tika info ohľadom segmentov tak vytvorené Garmin segmenty OK.Ale strava segmenty Garmin narozdiel od sigmy to má asi viac ošetrenie zabezpečené cez app.Kde u Rox Sigma stačí raz za čas mať členstvo na jeden mesiac a nahrať segmenty pripadne aktualizovať firmware.A segmenty ostanú natrvalo a budú ukazovať ako off segmenty cez gps pri free strava štart-stop čas.Netreba mobil nič len potom nahrať cez app na strava.Pri Garmine som nenašiel 100% odpoveď či vôbec upozorní ukáže blížiaci sa segment poď.ako Sigma.A či vôbec ostanú v zariadení nahrané segmenty cez premium členstvo aj po skončení premium členstva ako off segmenty.