BINGO. V tej appke z ktorej to importujem do stravy je hrozne vela typov aktivit. Dokonca aj sex Cyklistiku mi nahra so segmentami,ale horsku cyklistiku nahra ako workout. Diky za duchaplnu analyzu
stáva sa mi, že mi aktivitu z Garminu nenahrá na Stravu hneď po ukončení aktivity. Na Garmin Connect je nahratá, údaje s Garmin Expres sú synchronizované. V minulosti bolo nahratie dona Stravu prakticky okamžité. Kde môže byť problém?
Viete mi niekto poradit,ako pri jazde na biku uvidim graf srdcoveho pulzu ? Pri behu sa to normalne zobrazuje v grafe. Pri jazde len priemerna a max hodnota.
@kristina Napada ma jedine, ze by si nebola v sieti,alebo nejaky,mozno docasny problem s pripojenim
stáva sa mi, že mi aktivitu z Garminu nenahrá na Stravu hneď po ukončení aktivity. Na Garmin Connect je nahratá, údaje s Garmin Expres sú synchronizované. V minulosti bolo nahratie dona Stravu prakticky okamžité. Kde môže byť problém?
Podla mna je v poradi kvoli velkemu poctu aktivit. API bude naprogramovane na urcity limit, aby sa nezatazoval server.
už som tu o tom písala cca pred rokom. Takže tento problé trvá takto dlho. Zvyčajne pomôže ak dám ručne synchronizovať cez Tapirik. Ale ako hovorím, trvá to už viac ako rok.
kristina, ako to máš prepojené? z garmin connect ti to ide na ten tapirik a odtiaľ až na stravu, či máš priamo na strave pridané prepojenie s garmin connect? tak to mám ja, synchronizujem tak 5 x do týždňa a zblbne niečo tak 2x až 3x do roka
Mne sa včera stalo pri ukladaní výjazdu že sa mi strava vypla, výjazd som stratil a teraz keď ju otvorím a chcem si pozrieť svoje aktivita, vždy sa vypne ... v PC mi ide v pohode... co to môže byt? Mám jablko
Asi sa kusne na tom nedokončenom výjazde - na Androide by sa dali vymazať len data aplikácie, na jablku budeš asi musieť vymazať celú aplikáciu a potom ju nainštalovať znova.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.