Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
To je škoda:
Mnohí z nás na Strave sa už niekoľko rokov tešili z používania systému Relive, ale kvôli nedávnym aktualizáciám spoločnosti Relive sme sa, žiaľ, rozhodli túto integráciu ukončiť. Aktuálna verzia programu Relive porušuje niektoré z podmienok, ktoré požadujeme od partnerov API. Tieto podmienky slúžia na ochranu vašich osobných údajov, na zabezpečenie rovnakých podmienok pre všetkých našich partnerov a na ochranu toho, čo robí spoločnosť Strava jedinečnou. S firmou Relive sme tvrdo pracovali, aby sme to vyriešili, ale nakoniec sa rozhodli, že nebudú robiť zmeny potrebné na splnenie svojej dohody. Takže od dnešného dňa, Strava už nebude posielať vaše aktivity na relive pre prehrávanie.
Uisťujeme vás, že nič sa nezmení o spôsob, akým sú vaše informácie uložené alebo o kontrolu nad tým, ako majú prístup k partnerom API. Zostávame hlboko odhodlaní pomáhať našim mnohým API partnerom budovať skúsenosti, ktoré robia vaše tréningy a preteky ešte lepšími.
Ako vždy, vďaka za to, že ste súčasťou komunity Strava,
Pisu, ze stopli posielanie aktivit zo stravy na relive ... to znamena ze stopli vsetko, bez ohladu na to odkial to na stravu prislo, nie len zaznamy cez app strava ...
ved ale ked mas Garmin alebo Suunto pripojis si konto priamo z Relive. Tak ako si pripojis konto so Stravou. Takze to funguje Suunto,Garmin--->Relive a nie Suunto/Garmin--->Strava---->Relive
Ja tomu rozumiem, ale ty adi nie kedze si problem zredukoval len na nahravky v app strava ...
Ale ludia maju aj sigmu, lezyne, wahoo, polar, bryton, atd ...
Hej, ja cez mobil a appku ... a výjazd som mal včera ale video som si nerobil a urobil som ho pred chvíľou keď som tu čítal že to nejde ... a normálne mi ho urobilo .... a ešte jeden postreh, kamoš začal používať Relive nedávno a jemu už to nefunguje, mne hej ...
Ráno ked som to pozeral tak Strava bola v nastaveniach Relive už neaktívna. Tak som si zapol odosielanie s Polar. Teraz po výjazde to ide úplne normálne a nie je tam nič naviac.
Hej, ja cez mobil a appku ... a výjazd som mal včera ale video som si nerobil a urobil som ho pred chvíľou keď som tu čítal že to nejde ... a normálne mi ho urobilo .... a ešte jeden postreh, kamoš začal používať Relive nedávno a jemu už to nefunguje, mne hej ...
Garmin mas podla mna spojeny s Relive samostatne, ak nie a mas to tak ako pises coskoro ti to nepojde. je to ale jedno, lebo si to vies potom spojit na priamo
Aj ja som zistil😬.
Potrebujem poradiť používam hlavne Stravu.cyklocomputer mám Garmin Edge 130 a chcem nahrať aj jazdy do Endomondo čo mi poradíte najlepšie a najjednoduchšie.Ked mi fungoval Tapiriik tak som raz za týždeň dal synchronizáciu a bol pokoj.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mnohí z nás na Strave sa už niekoľko rokov tešili z používania systému Relive, ale kvôli nedávnym aktualizáciám spoločnosti Relive sme sa, žiaľ, rozhodli túto integráciu ukončiť. Aktuálna verzia programu Relive porušuje niektoré z podmienok, ktoré požadujeme od partnerov API. Tieto podmienky slúžia na ochranu vašich osobných údajov, na zabezpečenie rovnakých podmienok pre všetkých našich partnerov a na ochranu toho, čo robí spoločnosť Strava jedinečnou. S firmou Relive sme tvrdo pracovali, aby sme to vyriešili, ale nakoniec sa rozhodli, že nebudú robiť zmeny potrebné na splnenie svojej dohody. Takže od dnešného dňa, Strava už nebude posielať vaše aktivity na relive pre prehrávanie.
Uisťujeme vás, že nič sa nezmení o spôsob, akým sú vaše informácie uložené alebo o kontrolu nad tým, ako majú prístup k partnerom API. Zostávame hlboko odhodlaní pomáhať našim mnohým API partnerom budovať skúsenosti, ktoré robia vaše tréningy a preteky ešte lepšími.
Ako vždy, vďaka za to, že ste súčasťou komunity Strava,
Ale ludia maju aj sigmu, lezyne, wahoo, polar, bryton, atd ...
Zo vcerajsku zrejme este spravi...z dnesku uz nie
nahravas vyjazd v mobile priamo v appke Strava?
Potrebujem poradiť používam hlavne Stravu.cyklocomputer mám Garmin Edge 130 a chcem nahrať aj jazdy do Endomondo čo mi poradíte najlepšie a najjednoduchšie.Ked mi fungoval Tapiriik tak som raz za týždeň dal synchronizáciu a bol pokoj.
Ďakujem.