Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Vcera som si od nich precital list, ak su v strate tak sa to da pochopit. Reklamu vraj skusali ale uzivatelia sa stazovali tak idu tymto modelom. Ja nie som proti, vsetky tie srackove segmenty musia niekde ulozit a rychlo sa k nim dostat.
KOM ma vtedy hodnotu, ked odraza tvoju aktualnu vykonnost, cas ktory dosiahnes pocas vyjazdu a dopredu o tom ani nevies, ked ho dokazes kludne viac krat +/- zopakovat.
Vcera som si od nich precital list, ak su v strate tak sa to da pochopit.
Nerozumiem, ako sa mohli dostat do straty. Konknurenciu v podobe endomonda, movescountu, spotrstrackeru a desiatok dalsich appiek dokopali na uplny okraj spolocnosti. Strave sa podarilo ziskat na svoju stranu stovky profi sportovcov, ktori dobrovolne nahanaju barsjake KOMy a tesia sa z toho. Pred rokom mal Lance na Strave status, ze "toto je moj posledny ride na strave, idem na Map My Ride". A uz nejaky ten piatok opat veselo postuje na Stravu, svihy, fotecky. Cize podla mna Strava ma velmi dobre karty, akurat s nimi zle hra, ak su naozaj v strate. A vyjadrenia typu, "ak nebudeme mat dostatok subscriberov, tak je mozne, ze buduci rok ziadna Strava nebude" su takmer citove vydieranie. To radsej nech prejdu na model Wikipedia, pekne poprosia a raz za cas im poslem nejake drobne.
Reklamu vraj skusali ale uzivatelia sa stazovali tak idu tymto modelom.
Mne osobne by nejaka vkusna neotravna reklama nevadila. Velmi pochybujem, ze Strava robila nejaky prieskum a vacsina ludi si stazovala sposobom, ze radsej si zaplatime, ale dajte tu reklamu prec. Nejaky cas som mal Stravu zaplatenu a nikto sa ma na moj nazor nepytal. Za to ja som si poukazal na ich helpdesku na rozne veci, ako napriklad vyhladavanie Segmentov a Aktivit, ktore je uplny pain a nic sa s tym nerobilo. Suhlas s Randym aj Monikkou (akurat mne je Strava dizajnovo este stale celkom sympaticka ).
tak mna strava velmi rychlo presla uz davnejsie. uz tam davam len zaujimave vyjazdy aby som ich mal pokope. jedine co z nej vyuzivam je heatmap. toho by bola skoda.
Pre pokročilejšie metriky a tréning môžeš použiť good old GarminConnect.com. Aj na vyrábanie trás, aj na segmenty. Ja stravu používam skôr ako Social network. Vidím, kade kamoši jazdia, behajú, povzbudíme sa, sharneme fotky, prípadne sa naháňame na segmentoch.
...
To nahananie na segmentoch si mozes skrtnut.. neuvidis ani svoje predosle casy, nie to este priatelov.
Tak to je pekna t.icovina cela strava, uz to spustili a pekne to dodrbkali. Ani vlastny progres sa neda pozret, iba tak letmo. Som este zvedavy ako to ukaze zajtra na pc, ale asi to uz bude iba dennik vyjazdov...
Vcera som si od nich precital list, ak su v strate tak sa to da pochopit. Reklamu vraj skusali ale uzivatelia sa stazovali tak idu tymto modelom. Ja nie som proti, vsetky tie srackove segmenty musia niekde ulozit a rychlo sa k nim dostat.
Vsak furt oni sami otravuju s dakou reklamou .. tak neviem. Ani mne by to asi nevadilo .. je zvlastne, tak ako pise Volodja, ze ostatnych odsunuli na vedlajsiu kolaj (inak aj dizajnovo a hapticy je strava celkom vydarena, o tom potom) a teraz toto ..hmm
edit: no je to tak .. nevidim ani porovnanie mojch casov z minula. Co bolo uplne super. Za 5$ mesacne asi nie toto .. no, uvidime, co prinesie buducnost tohto ich biznis rozhodnutia
No...Asi končím teda s naháňaním časov na STRAVE:) Alebo aby som aspoň videl poradie, tak všade sa musím dostať do TOP10:) Bude asi lepšie začať aktívne viac sa venovať segmentom na Garmine. Keby aspoň urobili viac typov účtov...a povedzme nejaké základné predplatné. Ale byť niekde na sociálnej sieti a platiť za to peniaze, tak to naozaj len ak by tam boli nejaké mega benefity..a aj to tak max za 25 eur ročne, tých 60 či koľko pýtajú to už naozaj by mi museli poriadne dáta dať. Si neviem predstaviť, že by som mal platiť za fakcebook V tom momente ho vypínam nadobro
Podľa mňa sa to zasa dá prežiť aj free... svoje PR vidím, že nevidím všetky horšie časy ma až tak netrápi, čiže stále sa viem porovnávať sám so sebou, pre účely zlepšenia, a o tom by to malo byť. Proste cieľom je prekonať svoj PR a nie svoj tretí čas, alebo čas niekoho iného, na to sú tu preteky. Analýzu dát si spravím v appke k cyclocomputeru. Aj keď lovenie časikov kamošov a ibych ľudí bolo chytľavé, možno sa v konečnom dôsledku budem orientovať na vlastný vykon v plnej miere
Neviem preco, ale tiez zrovna tych 25€ by som este akceptoval rocne, dokonca asi aj na dobrovolnej baze aka wiki.. To mi pride este taka rozumna suma, alebo aj tych 5€ mesacne. Lenze ono to je v skutocnosti 8€, co uz neni malo v konecnom dosledku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
KOM ma vtedy hodnotu, ked odraza tvoju aktualnu vykonnost, cas ktory dosiahnes pocas vyjazdu a dopredu o tom ani nevies, ked ho dokazes kludne viac krat +/- zopakovat.
Nerozumiem, ako sa mohli dostat do straty. Konknurenciu v podobe endomonda, movescountu, spotrstrackeru a desiatok dalsich appiek dokopali na uplny okraj spolocnosti. Strave sa podarilo ziskat na svoju stranu stovky profi sportovcov, ktori dobrovolne nahanaju barsjake KOMy a tesia sa z toho. Pred rokom mal Lance na Strave status, ze "toto je moj posledny ride na strave, idem na Map My Ride". A uz nejaky ten piatok opat veselo postuje na Stravu, svihy, fotecky. Cize podla mna Strava ma velmi dobre karty, akurat s nimi zle hra, ak su naozaj v strate. A vyjadrenia typu, "ak nebudeme mat dostatok subscriberov, tak je mozne, ze buduci rok ziadna Strava nebude" su takmer citove vydieranie. To radsej nech prejdu na model Wikipedia, pekne poprosia a raz za cas im poslem nejake drobne.
Mne osobne by nejaka vkusna neotravna reklama nevadila. Velmi pochybujem, ze Strava robila nejaky prieskum a vacsina ludi si stazovala sposobom, ze radsej si zaplatime, ale dajte tu reklamu prec. Nejaky cas som mal Stravu zaplatenu a nikto sa ma na moj nazor nepytal. Za to ja som si poukazal na ich helpdesku na rozne veci, ako napriklad vyhladavanie Segmentov a Aktivit, ktore je uplny pain a nic sa s tym nerobilo. Suhlas s Randym aj Monikkou (akurat mne je Strava dizajnovo este stale celkom sympaticka
...
To nahananie na segmentoch si mozes skrtnut.. neuvidis ani svoje predosle casy, nie to este priatelov.
Vsak furt oni sami otravuju s dakou reklamou .. tak neviem. Ani mne by to asi nevadilo .. je zvlastne, tak ako pise Volodja, ze ostatnych odsunuli na vedlajsiu kolaj (inak aj dizajnovo a hapticy je strava celkom vydarena, o tom potom) a teraz toto ..hmm
edit: no je to tak .. nevidim ani porovnanie mojch casov z minula. Co bolo uplne super. Za 5$ mesacne asi nie toto .. no, uvidime, co prinesie buducnost tohto ich biznis rozhodnutia
... mohli na to aj skor prist :-]
Ale dufam ze klasicke ststistiky mi nechaju
No na desktope len top ten + women. My results tam neni ale v mobilnej hej tak tomu nerozumiem mozno to ešte vypnú.