Vůně má dobrý kola a občas i ceny, ale tady slabá vidlice, brzdy a hodně slabý převody. T Raději nějaký výprodej, klidně i jiná značka a jiný motor, ale vidlicí stavitelnou vzduchovou, brzdy a převody min. Deore, nebo GX atd.
Ten model co dál Sorcerer je lepší, ale pokud máš víc než 70kg a budeš jezdit i z kopce, tak ty brzdy jsou slabé. Jestli to budeš brát v prodejně, tak se zkus domluvit na doplatku za lepší. A kola jsou taky jen Shimano 400, tedy takový základ co stojí pár euro.
Nad tým som aj ja rozmýšľal. 3000 je max. Viac by má asi žena zabila.....exc by mala byt aj o 800g ľahší
pri ebajku sa hmotnosť stroja až tak nerieši, SLX/XT oproti SX je rozdiel, ktorý pocítiš. čo sa týka bŕzd, vpredu je 4-piest najnižšej rady, nemám skúsenosti, ale o radu vyššie BR-M520 všetci chvália, nemusí byť ani toto úplne zlé. kľudne daj tomu šancu, prinajhoršom časom dokúpiš prednú BR-M520 a tento strmeň prehodíš dozadu.
Čaute, funguje Vám bosch connect app s kiox displejom? Treba to mať stále zapnuté počas jazdy alebo ako dostať údaje po jazde do aplikácie. Ja som to po mesiaci dal preč z telefónu a fungujem na garmine.
Jazdím Cube. Po mesiaci kľakla sedlovka. Bez rečí mi ju vymenili kus za kus.za dané.prwchy bezkonkurencny pomer. Ps- ta Bosch appka je jeden výsmech. Funguje tak an3 perc
Ja momentálne jazdím 110 kg moja váha. Zadná sedačka maly 15 kíl predná sedačka mala 10 kíl + bike ciz 160-170 kíl a veselo nič sa nekazí . Akú nám netreba , stačia mušky v úsmeve a veru Cube je aj podľa.mna fajn pomer cena výkon. Na 625 baterku v pohode od 80 do 150 km podľa terenu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.cube.eu/2020/e-bikes/mountainbike/hardtail/reaction-hybrid/cube-reaction-hybrid-exc-625-29-iridiumngreen-2020/
pri ebajku sa hmotnosť stroja až tak nerieši, SLX/XT oproti SX je rozdiel, ktorý pocítiš. čo sa týka bŕzd, vpredu je 4-piest najnižšej rady, nemám skúsenosti, ale o radu vyššie BR-M520 všetci chvália, nemusí byť ani toto úplne zlé. kľudne daj tomu šancu, prinajhoršom časom dokúpiš prednú BR-M520 a tento strmeň prehodíš dozadu.
. Som rád že ich brávam na vzduch von