Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zdravim. Vie mi niekto poradiť s výberom e-biku? Vyberám medzi Mondraker Level R 2023 a Mondraker Crafty R. Nie sú tam veľké rozdiely a ja sa do toho nerozumiem veľmi. Cenovo sú oba v podobnej cene.
Ďakujem za každú radu.
Zobraziť komentár 07.06.2024 - 21:40:33
00
Level má zdvihy 180/170 a Crafty 160/150. Level vzadu pružinový tlmič. Na normálne jazdenie, výlety, ale aj traily určite univerzálnejšieho Craftyho. Sám ho mám a som spokojným. Level je už vyslovene super enduro až zjazďák, určený na tie najťažšie rozbité traily. Neviem čo na tom chceš jazdiť, ale pokiaľ si normálny užívateľ, ktorý nejazdí len bikeparky, tak Crafty. Ešte spomeniem, že mondraker celkovo má dlhšiu geometriu, je stabilný v rýchlosti a v priamke, ale na zatočených trailoch s ním treba trochu viac pracovať.
Zobraziť komentár 07.06.2024 - 22:46:55
00
Vďaka za radu .
Ako mne väčšie zdvihu nevadia a vraj že u elektrobiku to nevadí,motor pomôže do kopca a z kopca je to len vyhoda.Na level R sa mi páči ten pružinový tlmič,vraj že je menej náročný na údržbu. V prednej vidlici je aký rozdiel okrem dzvihu ? Jedna je performane a druhá rhythm.A ešte hlavný rozdiel,ten level r je nakoniec v akcii a viem ho kúpiť o 800€ lacnejšie ako Crafty.
Zobraziť komentár 08.06.2024 - 09:27:04
00
arrow_leftStano17o napísal:
Vďaka za radu .
Ako mne väčšie zdvihu nevadia a vraj že u elektrobiku to nevadí,motor pomôže do kopca a z kopca je to len vyhoda.Na level R sa mi páči ten pružinový tlmič,vraj že je menej náročný na údržbu. V prednej vidlici je aký rozdiel okrem dzvihu ? Jedna je performane a druhá rhythm.A ešte hlavný rozdiel,ten level r je nakoniec v akcii a viem ho kúpiť o 800€ lacnejšie ako Crafty.

Vidla Rythm je úplny zaklad od Foxu, Performance je vyssia rad.
Mam ju na Crafty a som max spokojny.
Myslim, ze uz si sam odpovedal druhym prispevkom.
Kup to co sa ti paci a budes spokojny.
Ani s jednym modelom neurobis chybu.
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 13:15:30
00
Hlavné ma zaujímalo či má niekto reálne skúsenosťi s tými vidlamy Performance a Rhythm,či je tam aj cítiť nejaké rozdiely pri jazde.
A taktiež to zadné pruženie,či je to tam cítiť že tam je pružina alebo tlmič,alebo to človek ani veľmi nerozozná.
Vďaka
Zobraziť komentár 09.06.2024 - 20:53:57
00
arrow_leftStano17o napísal:
Hlavné ma zaujímalo či má niekto reálne skúsenosťi s tými vidlamy Performance a Rhythm,či je tam aj cítiť nejaké rozdiely pri jazde.
A taktiež to zadné pruženie,či je to tam cítiť že tam je pružina alebo tlmič,alebo to človek ani veľmi nerozozná.
Vďaka

Čo sa týka zad.tlmiča, tam neviem povedať, nemal som ešte pružinový.
Ale na predošlom Ebike Cube som mal vidlu Rythm ale 34, teraz mám Performance 38 a ako naozaj cykloturista necítim rozdiel v chode vidli, akurát v tuhosti cítim rozdiel, ale to je tým, že Rythm mala priemer nôh 34 a Performance má 38.
Ak nemáš v pláne točiť bajkparky, skákať atď, tak asi veľmi nepocítiš rozdiel.
Zobraziť komentár 10.06.2024 - 07:41:34
00
keyboard_arrow_up