Zdravim. Som zaciatocnik, tak by som potreboval poradit.
Mate niekto dlhodobejsie skusenosti s motormi BAFANG? Jeden predajca mi ich celkom odporuca, iny ma od nich odhovara kvoli servisu.
Moja dilema je totizto kupa e-biku. Jazdeny Haibike SDURO hardseven 4.s najazdenymi 400km, motor yamaha bat 400wh
Alebo novy CTM pulze pro. BAFANG bat 576WH..
Jazdit budem stredne narocny teren.cca 60-70 percent..ostatne cesta.rozpocet cca 1400-1600
Vdaka za kazdu odpoved
posledný komentár: 14. 10. 2020 o 6:43
posledný komentár: 23. 4. 2020 o 22:31
Ešte by si sa mohol opýtať DaDo.Bzz či by ten jeho kábel stým nepohol ale pochybujem.
Nechápem prečo by to nechceli prehrať po záruke. Ked ten FW majú tak ho tam nahrajú a zaplatíš to.
Inak tieto chyby vypínania velmi vela krát spôsobujú zlé spojenia káblov. Rozpoj postupne všetky kablove spojenia motora, displeja aj baterie a pozri či nie sú zaoxidované alebo nie je v nich voda. Prestrekni sprejom kontakty a poriadne zatlač. Nie je to žiadna velká robota a nestojí to nič.
Ešte by si sa mohol opýtať DaDo.Bzz či by ten jeho kábel stým nepohol ale pochybujem.
Ten poliak ma dost serinka.
No a nemam ziadny firmware na M200. Ten motor treba co najrychlejsie vyhodit.
DaDo.Bzz tomu PL to nejak nefunguje mne písal, že má asi chybu v programe.A stou speed sa asi len zichruje, keby niečo.
DaDo.Bzz tomu PL to nejak nefunguje mne písal, že má asi chybu v programe.A stou speed sa asi len zichruje, keby niečo.
No jo, musel nad tym stravit mrte casu (viem o com hovorim, ked nemas CAN dokumentaciu). A chce to davat zadara, neviem proc. Som zvedaf, ci vie robit aj HW.
Robim vcul na odblokovatku na Panasonic. Len musim zohnat taky ebike na test.
Neni to firmware, ver mi.
Alebo napíš DaDo.Bzz a zs jeho nástrojom môžeš meniť aj FW.
Musim vymenit osku a narazil som.
mozno toto ale nie som si isty
https://www.decathlon.sk/p/100520-94338-stahovak-stredoveho-zlozenia-hranate-osi-octalink-isis.html
https://www.greenbikekit.com/ebike-repair-parts-replacement-accessories/ebike-kit-parts/electric-bicycle-b-b-axle-wrench-tools.html