Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Včera som opäť testoval v rámci plaveckého tréningu #3 porovnanie pulzov tej istej aktivity meranej hodinkami na zápästí s meraním pulzov hrudným pásom Garmin HRM 600. Už som k nemu mal aj nové hodinky Forerunner 255 podporujúce spoluprácu s pásom pomocou store and forward na rozdiel Forerunner 55 ktoré túto funkciu nepodporujú. Nimi som meral na ľavej ruke pulzy na zápästí. Na pravom zápästí som plával s Forerunner 255 pre pás HRM 600. Už by snád bolo testovanie úspešné len som nedodržal jeden detail. Oba Forerunnery som spustil na začiatku plávania súčasne a na konci stopol tiež ale s hrudným pásom ponoreným pod vodou takže nabudúce znova kedže pri meraní pulzov pásom v spolupráci s hodinka Forerunner 255 som to mal urobiť s hrudným pásom aj hodinkami neponorenými do vody. Takže aspoň porovnanie tej istej aktivity meranej na zápästiach dvomi rozdielnymi hodinkami vdaka tomu, že Forerunner 255 hned ako zistil že cez blue tooth HRM 600 ponorený pod vodou nespustí začal merať na zápästí. 😂

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up