Schwalbe Nobby Nic Performance 27.5x2.35 je katastrofalny
plast (Performance verzia je len pre starsi model, dnes ho volaju ToughTom), velmi tenucky, ja som ho roztrhol na druhy den pri obycajnom traili :- ). Ale aspon pol dna som bol hrdy aky lahky plast som kupil, to bolo naposledy v zivote.... Navyse mal strasne zlu vzorku. Ale nova verzia (2015+, Evolution, SS, Trailstar) je vyborna. Takze kludne aj ten napr. Dobra vzorka, fajn boky a prijemny balon to je.
Inak to iste co Dublinboy odporuca. HighRoller 2.4 dopredu, Ardent 2.4 dozadu. V EXO verziach (dobry kompromis vaha/pevnost bokov, a pre zenu to je neznicitelne), maksia zmes dopredu ( napr. 3C MaxTerra, ale to je drahe dost, rovnako dobre posluzi TR (Dual-compound). Dozadu ten TR. Oba sa daju dokopy zohnat za 40 euro.
Minion DHF nie je az taky univerzalny, navyse 2.3 je prilis tenky, a 2.4WT je idealny zas pre 30mm rafiky. Minon DHR2 je zase az moc hardcore na bezne jazdenie.
Tie Panaracer Enduro
plaste (CG seria) asi nikto na svete nejazdi, na to nie su ani normalne recenzie. Nerobil by som im testovacieho panaka ked je tolko vybornych osvedcenych inych plastov.