Myslím, že by to nemal robiť ani plášť za 20€.
(ani za 10) ale tam sa to už ozaj dá očakávať.
Každopádne ho vyreklamuj.
03.10.2017 - 18:55:15
01
samozrejme to idem reklamovať,schwalbe plášťov som mal už hodne,som s nimi maximálne spokojný,všetky doteraz boli o.k. ak aj bol niektorý mierne krivý,za jazdy to nebolo cítiť,z týmto sa ale nedá jazdiť,tak hádže-no neteší ma to,preto aj kupujem tie vyššie verzie,aby som mal za viac peňazí viac muziky ... blbé je že je nahodený bezduší,takže tmel vybrať,plášť vyumývať,zabaliť,bežať na poštu-no nemám druhej roboty ...
03.10.2017 - 19:04:51
00
V tomto som mal ako "dušičkár" výhodu. Len som zhodil plášť a dokonca mi ho matt vymenil hneď (kus za kus) mal ich vtedy skladom.
No ja už kupujem Performance verziu. EVO mne dlho nevydržali - bočnice tam nemajú už ani gumu tak sa u nich gramári :(
03.10.2017 - 20:01:46
00
Jazdi tu niekto Maxxis Ardent 29 2.4 ale vpredu? Ako sa sprava v zakrutach? Podla recencii, je to plast skor dozadu. Neviem sa rozhodnut medzi Ardentom 2.4 a Forecasterom 2.35. Podla obrazkov tazko hodnotit ake maju bocne stuple. Ardent mi pride velmi podobny ako Bontrager XR3, mozno trosku agresivnejsi. S nim som spokojny az na tie zakruty. Teraz mam Beaver 2.25 ktory je super (drzanie, brzdenie, valivy odpor, zakruty), ale nie je bezdusak a nie je to balon.
03.10.2017 - 21:18:51
00
Lubik napísal:
V tomto som mal ako "dušičkár" výhodu. Len som zhodil plášť a dokonca mi ho matt vymenil hneď (kus za kus) mal ich vtedy skladom.
No ja už kupujem Performance verziu. EVO mne dlho nevydržali - bočnice tam nemajú už ani gumu tak sa u nich gramári :(

A si s tou Performance verziou spokojný? Mal som HD v tejto verzii a toľko defektov čo som s nimi mal za sezónu, som s inými plášťami nemal ani za 5 rokov. Fakt otrasné plášte a to som jazdil terény ako aj s tými predtým, žiadne veľké divočiny, a odkedy sa mi zlomili aj bezdušové ventily od nich, tak sa snažím tejto značke vyhýbať oblúkom. Asi som mal na nich riadnu smolu, no pre mňa je táto značka známkou nekvality. Robia ľahké a drahé veci čo moc nevydržia, aspoň tak to vnímam ja a také mám s nimi skúsenosti.
03.10.2017 - 23:24:10
00
Chalani poradte pls. Chcem nove plaste, ale netusim, co vybrat. Pozeral som Maxxis ardent, conti trail king alebo schwalbe hans dampf. Problem je, ze netusim, aky rozmer dopredu a dozadu. Mal som v plane dopredu vacsiu agresivnu 2,4 a dozadu viac raceovu 2,2. Je to v pohode? Bude to sediet na rafik a neni to moc siroke na obyc 27,5 ram? Plus netusim, ci ma to brutalne nespomali. Dik za kazdu radu.
04.10.2017 - 07:57:01
00
imro1 napísal:
A si s tou Performance verziou spokojný? Mal som HD v tejto verzii a toľko defektov čo som s nimi mal za sezónu, som s inými plášťami nemal ani za 5 rokov. Fakt otrasné plášte a to som jazdil terény ako aj s tými predtým...

Tento rok 1 lebo 2 defekty :?:
Inak O.K.
A to jazdím posledných pár sezón len SCHWALBE ( Racing Ralph 2,1 Evo - Nobby Nic 2,1 Evo no a teraz posledné 2-3 sezóny Rocket Ron 2,25 Performance )
Luki Nobby Nic Performance 2,25 už druhá sezóna a zatiaľ bez defektu.
No ja už som uvažoval, že budúcu sezónu skúsim Continental X-King 2,2 ??? Tuším.
...alebo zostanem pri overenom RoRo 2,25
U mňa spokojnosť ;)
04.10.2017 - 09:26:53
02
Janiiik Pozeram tvoju foto Feltu, mas tam Vittoria Barzo. Ako sa jazdi na tych plastoch? Mal som xking performance, pozdava sa mi ten vzor, ale zmes bola strasne tvrda. Black chilli je super, ale protection ma tvrde bocnice. Ak by tieto Barzo mali makku zmes a nie prilis nepoddajne bocnice, bral by som ich.
05.10.2017 - 09:00:56
00
jachmel mal som ich na felte a teraz na bmc. Dojdi vyskusat. Zmes je dost makka, co je na asfalte pocut. Jazdim ich najma na jesen, ked je mokro a blato. Na mokrych korenoch a kamenoch drzia paradne. Mam verziu tnt a jazdim ich ako bezduse. Tlak 1.6 a 1.8 BAR. Bocnice nie su ako u conti plasta co som mal. Su podstatne poddajnejsie.
05.10.2017 - 09:31:48
00
JA som mal xking protection teraz mam barzo TNT je to podobne, ale barzo je o kusok lepsi, celkovo Vittoria mi pride ako lepsia volba oproti Conti
05.10.2017 - 09:32:03
01
Conti X-king protection made in germany je pekta srakorina, plast nedal ani rok "mensi" naraz do kamena prednym kolesom a plast sa zdemoloval (rafik v pohode aj vyplet). Najprv som myslel, ze je to osmicka na rafiku ale je to pokryveny plast. Navysse pisu ze 2.2 a maju len 2.0 sirku.
05.10.2017 - 09:38:13
00
palo14 ja som takto podobne tiež dopadol, ale mne sa to stalo hneď pri prvom výjazde tak som plašť vyreklamoval a namiesto neho vzal barzo. Obrovske sklamanie z conti top verzie a to som ho mal ako bezdušák tak robota navyše pri zasielani na reklamaciu ......
05.10.2017 - 12:49:35
00
ahojte, aky mate nazor na pumpu na vidlice aj duse? nemam zatial tlakomer a ani pumpu na tlmic/vidlicu a rozmyslam ze kupim aj nato aj nato. Mate nejake skusenosti? diky
05.10.2017 - 14:38:49
00
sss5xxx tiez rozmyslam nad barzo 2.25, ich sirka sedi? Ci su tiez len 2.
05.10.2017 - 14:43:18
00
2,25 su pekne baloniky
05.10.2017 - 14:51:12
01
keyboard_arrow_up