Lokalizácia
Formulár sa odosiela
takze uz mam konecne suhlas rodicov a dufam ze aj dost informacii. chcem si kupit tuto prednu bb5 http://www.koloshop.cz/index.php?vyrobek=1825&soucastka=99&vyrobce=153. K tomu naboj shimano XT, ale neviem ktory rok http://www.koloshop.cz/index.php?vyrobek=1672&soucastka=126&vyrobce=10 vyzera takto, ale bude z Kellysu (1500Sk) a rafik chcem nechat povodny (aj spice ked sa bude dat). K brzdam chcem dat packy Shimano deore LX dual control (na tomto fore mi povedali ze sa to da, ale ak si myslite ze nie tak sa ozvite cim skorej, nez zacnem kupovat). Napiste pls co by ste dali ine (brzdy asi nikto nepovie, ale naboj, alebo dat aj nove spice..., pripadne lepsie ceny. K brzdam ak sa bude dat tak ich chcem platit ceskymi, mal by som usetrit na zlom kurze, kedze ceske peniaze mam tak nemusim ani menit Sk za Kč). ďakujem za návrhy
Zobraziť komentár 08.09.2007 - 20:19:18
00
BB5-ky som jazdil asi rok, teraz ich ma moj syn. Su to najlepsie mechanicke brzdy, ake som mal moznost vyskusat. Ale uz by som ich nekupil. Ziadne mechaniky. Suhlas od rodicov uz mas, teraz ich uz len presvedc, ze hydraulika je lepsia a stoji za to priplatit si za nu.
Zobraziť komentár 08.09.2007 - 20:49:58
00
to kosto: veru jfab ma pravdu, radsej si kup lepsie brzdy, lebo mechaniky su nanic, proste ak mas teraz v-cka a chces kotuce, tak iba hydrauliky, nad mechanikami ani nerozmyslaj
btw: tu je celkom dost dobra akcia (mozno sa s nimi dohodnes aby si od nich kupil iba jednu, ved si zober, ze u nas nikde nekupis hydrauliku za 3k- v prepocte)
http://www.kupkolo.cz/produkty/Komponen ... _2458.html
Zobraziť komentár 08.09.2007 - 21:23:57
00
Ja mam Avid bb5 vzadu, prednu som vymenil za Magura Julie (2990,- Sk).
Avid bb5 je dost dobra mechanika, hlavne co sa nastavovania tyka, ale v porovnani s Julie sa nechyta.
Napriek tomu dozadu staci.
Dozadu staci aj lepsi V-brake (napr. LX)
Zobraziť komentár 08.09.2007 - 22:21:27
00
mechaniky su nanic,

dalsia hlaska mesiaca SEPTEMBER....asi si to zacnem niekde zapisovat a na konci urobim vyhodnotenie.
Zobraziť komentár 08.09.2007 - 22:26:34
00
Ide o to ze chcem mat ten dual control a vsetko si platim sam. nove packy na hydry su az prilis drahe. ale ak viete nejaky link na hydraulicke dual control za dobru cenu mozte hodit, ale neverim ze by som naskrabal aj na brzdy aj packy a vsetko ostatne :D . No ale mozno po Vianociach :D . Povodne zom nechcel vobec mechaniky, ale nemam peniaze tak som bol donuteny hladat lacnejsie. Len neviem ci sa oplati dat nejake drahe brzdy na moj bike :oops: http://www.kellys-bicycles.com/index.php?module=catalog&cPath=1_71_83&pID=9122ci sa potom neoplati radsej dat nieco ine(napr.vidla aj ked podla mna mi staci, az na to ze nereaguje tak ako by som chcel ale to je v mojej vahe 50kg :oops: )
To martinux o tych brzdach viem, ale kym ja budem kupovat tak uz davno nebudu :D
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 19:13:31
00
billes: az ti robi dobre s kazdym sa hadat, tak to ta lutujem...
a vobec, ved si to vytrhol z kontextu, az si taky stupidny, tak ti to vysvetlim: mal som na mysli, ze ak ma teraz v-cka, tak to sa mu uz neoplati kupovat mechaniky, zbytocna investicia
to kosto: tak teda este pockaj do tych Vianoc a potom kupuj, ked budes "mat na to"
btw: tie 06ky tam uz nebudu mat, ale zas o rok budu mat taku akciu na 07, tak radsej si to este rozmysli, ako by si si mal potom buchat hlavu o stenu
ja som toho nazoru, ak uz nieco kupit, nech to "nieco vydrzi" a nech uz stoji zato aj to pohodlie(alebo ak to nazvat)... 8)
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 19:42:29
00
Tak asi pockam, cez zimu aj tak vela bikovat nebudem.
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 19:53:15
00
billes: az ti robi dobre s kazdym sa hadat, tak to ta lutujem...
a vobec, ved si to vytrhol z kontextu, az si taky stupidny, tak ti to vysvetlim: mal som na mysli, ze ak ma teraz v-cka, tak to sa mu uz neoplati kupovat mechaniky, zbytocna investicia

dalsia hlaska septembra....preco by to bola zbytocna investicia? ked kupi kvalitne mechanicke kotucove brzdy tak co je na tom zbytocna investicia? radsej ma kupit nejake nekvalitne hydry? zase si si nasral do huby chlapce, niesom stupidny, na teba fakt nemam, tvoje hranice sa nedaju prekrocit.
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 20:00:18
00
chlapce si akurat tak ty a vobec....
inak mi pripominas jedneho sraca co je u nas a tiez ma tolko rokov ako ty, tvari sa ak velky boss, ale ked ho vidim, tak sa musim iba pousmiat :P
a uz koniec tomuto OT, chod si radsej lahnut do postielky, billesicinicko...pa pa, dozivotnu noc
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 20:09:54
00
zbytocne nicit kalorie na takeho "chlapce" ako ty :D
radsej tote posledne prispevky zmazte...
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 21:15:55
00
panackovia..zahryznite si do jazykov lebo vaz budem muset zmazat :!:
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 21:17:02
00
bolo by na case keby si niektory clenovia uvedolmili ze toto neni pokec a nevyhladavali zbytocne hlasky aby sa tu strhli zbytocne kraviny co maju rusivy efekt pri citani topicov tymto ste moc kostovy nepomohly .
Piste k veci a nevyhladavajte konflikty ze Billes :idea:
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 21:23:43
00
proste ked ten "chlapce" napise taku totalnu blbost, tak mi to neda a musim to okomentovat...fakt perly
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 21:50:44
00
Billes mechaniky su v porovnani s kvalitnými V-čkami zbytočná investicia a to sa ti snažil martinux vysvetliť.Ale keď si myslíš,že nie tak je to tvoj problém.
Zobraziť komentár 10.09.2007 - 21:54:32
00
keyboard_arrow_up