Lokalizácia
Formulár sa odosiela
zdravim mam na vas dve otazky vlastnym tieto brzdy www.freeflowbikes.com

a chcem sa spytat ze ci sa na ne daju dat nejake lepsie packy popripade ako alebo ci to bude moc rozdiel v brzdeni...

a po druhe po kolko km alebo sezon mam menin na nich platnicky . za sezonu najazdim cca 2tisic km . ale je to dost dolekopcom takze ich pouzivam dost casto nadoraz :D

a popripade ake najlepsie platnicky tam mozem dat na cene nezalezi chcem nieco fakt dobre a nechcem originaly... alebo su originaly naj co mozem dat? dakujem.
Zobraziť komentár 20.07.2010 - 19:36:04
00
1. neviem, mozno by pasovalo nieco od avidu
2. treba si ich priebezne kontrolovat v akom su stave. zjazd v zlych podmienkach(blato, sneh) ich moze rychlo odstavit
3. kazdy preferuje nieco ine. bud sintrovane alebo organika, od roznych vyrobcov. uzivatelia vlastniaci elixiry poradia.
Zobraziť komentár 20.07.2010 - 19:49:12
00
dosky su podla mna naj origo.

niesom si isty ake tam idu ale do mojej predne BB7 idu take ako do juicy
mam ich v predu uz 2rok na 203mm kot. a stale brzdia ako o zivot a prezily hadam vsetko od SPDH bo XC
Zobraziť komentár 20.07.2010 - 19:52:30
00
tak sak ja ich mam 3 mesiace zatial bez problemov len tie packy predtym boli dalej od riaditok a neviem kde sa to nastavuje nemozte niekto poradit popripade pridat foto chcem ich torchu vzdialit lebo uz su dost makke.
Zobraziť komentár 20.07.2010 - 20:28:05
00
Vzdialenosť páčky od rajdov sa nastavuje tým čiernym kolieskom čo je pri páčke.
Zobraziť komentár 20.07.2010 - 20:42:15
00
ok dik nieco som nastavil :D a ohladom tych platni by ma zaujmalo ake by boli najlepsie niekto hovori BBB modre iny original atd. niekto to ma skusenost s tymi brzdami vymenil platne a brzdia lepsie nech napise dakujem
Zobraziť komentár 20.07.2010 - 20:49:13
00
tak sak ja ich mam 3 mesiace zatial bez problemov len tie packy predtym boli dalej od riaditok a neviem kde sa to nastavuje nemozte niekto poradit popripade pridat foto chcem ich torchu vzdialit lebo uz su dost makke.

Zmena polohy páky od gripu je len krátkodobé riešenie tohto problému. Ak to chceš doriešiť poriadne, daj si brzdy nanovo naplniť a odvzdušniť.

S pákami nevymýšľaj, výkon nedosiahneš lepší ani s tou najdrahšou. Maximálne získaš lepší materiál a nastavenie záberu páky (bez vplyvu na vzdialenosť od gripu).
Zobraziť komentár 20.07.2010 - 21:06:08
00
keyboard_arrow_up