chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Presne to som chcel napísať, že kedysi keď nebola bohvieaká ponuka tak sme špekulovali. Ale špekulovať dnes, keď je kopec dostupných TLR rafikov je zbytočné. Zuby môžu byť podstatne drahšie ako pár rafikov.
Výhoda žiadna. Ale oveľa viac ako kompatibilitu rafiku pozerám na gumy. Sú psychopati co spravia bezduse aj na drotovej päťke tam by som už co sa týka bezpečnosti spozornel. Pokiaľ dokážem nastrelit na raf kvalitnú gumu na sucho a bez boostru beriem to tak ze raf prešiel testom tlaku. Môžem sa mýliť a samozrejme v ideálnom svete má každý bajker kompatibilný raf aj gumu. Ale na lacnejších bajkoch sa mi kolesá menit nechce a tak isto sa mi nechce ani opravovať defekty. Ci to je riziko si už každý posúdi sám
Ja viem ze to je ina kategória, viem co máš na mysli a spomínam to len tak na okraj, ale sú zjazdové plášte ktoré sú určené na bezduse a majú drôtenu pätku...
Zalezi od tesnenia na hlavici. Na jednej mi to postupne pomalicky vyfuci a potom mam druhu s ventilom ktory sa da otvarat a zatvarat a tam to vydrzalo dlhsie.
Ahojte.
Na jar som kupoval nový plášť conti cross king black chill. Rovnaký som mal aj pred tým asi jeden a pol sezóny. Ani jeden dlhodobo nedokázal udržať tlak a cez gumu mi presakoval tmel. Keď bolo koleso dlho v jednej polohe, tak pod ním ostala pretecena taká mazlava nazltla tekutina, doslova to presiaklo cez plášť. Aktuálny plast nemá najazdené ani 500 km a dnes ma "potešil" takto. V jednom momente začalo sfukovat koleso nejak viac a zistil som že to fuci asi na 50 miestach po celom obvode bocnic, obojstranne. A v priebehu hodiny a pol sa to stupňovalo musel som dofukovat každých 5 min a nakoniec keď už bolo počuť ako to fuci cez bočnice som nahodil dušu. Je to ok, či ten plast reklamovať?
Zaujímavé mne to tiež začalo tiect na WTB plášťoch. Doplnil som tmel a dnes uvidím. Majú cca 4000 km. Fukam na 2.5-3 ATM a doteraz boli ok. Na druhom biku Schwalbe to nerobia. Tmel je Stans no tube.
Pri nastrelovani ci si nepresiahol povolene hodnoty od vyrobcu?
Mam croskinga blackchili od zimy, ale ako bezdusak dva mesiace a nema ani naznak presakovania...
Len nahodou, nerobili black chili aj ako dušoví?
Na týchto ľahkých Continetaloch je potrebné pozrieť, že či sa jedná o Protection verziu, alebo nie. Kedysi som mal RACE Kingy orientované na hmotnosť bez protection - mali 500g a tie robili presne toto isté. Neviem aké obdobie by som potreboval na ich utesnenie. Zvláštne je, že tieto to začali robiť po 500km, mne to robili prakticky hneď. Protection verzia je síce na trhu kvôli niečomu inému, ale priesak pri nej som už nemal, resp. bol už minimálny a po jazde sa plášť utesnil. Tie plášte sú bez Protection ozaj ako papier.
Ale netreba zúfať...aj Maxxis v kategórii EXO vie presakovať. Posledne čo som ešte nedávno skúšal vzadu, tak DHR II mala priesaky na bočniciach.
Ja na tom plasti vidim uhlopiecne ciary, ako keby ked bol plast makky, tak sa bocnica "polamala" a zacala pustat viac a viac.
Uhlopriecne ciary tam su, kedze vcera to fakt fucalo a dofukoval som az ked ma moc vozilo do bokov. V podstate gro tych ciar vzniklo vcera. Ale plast pustal tlak od nova.
Ono siel som do nich znova, kedze sa mi na nich vozi dobre a vizualne sa mi pacia. Pri tom prvom som mal pocit ze som mal len smolu na zly kus. V predu mam tiez conti, ale iny model. Cez ten to preteka tiez, ale aspon drzi tlak. Ma vyznam to reklamovat ci to neriesit?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na jar som kupoval nový plášť conti cross king black chill. Rovnaký som mal aj pred tým asi jeden a pol sezóny. Ani jeden dlhodobo nedokázal udržať tlak a cez gumu mi presakoval tmel. Keď bolo koleso dlho v jednej polohe, tak pod ním ostala pretecena taká mazlava nazltla tekutina, doslova to presiaklo cez plášť. Aktuálny plast nemá najazdené ani 500 km a dnes ma "potešil" takto. V jednom momente začalo sfukovat koleso nejak viac a zistil som že to fuci asi na 50 miestach po celom obvode bocnic, obojstranne. A v priebehu hodiny a pol sa to stupňovalo musel som dofukovat každých 5 min a nakoniec keď už bolo počuť ako to fuci cez bočnice som nahodil dušu. Je to ok, či ten plast reklamovať?
Mam croskinga blackchili od zimy, ale ako bezdusak dva mesiace a nema ani naznak presakovania...
Len nahodou, nerobili black chili aj ako dušoví?
Inak aký bol dovod kúpiť znovu taky istý plášť aj keď ten prvý nedokázal držať tlak?
Ale netreba zúfať...aj Maxxis v kategórii EXO vie presakovať. Posledne čo som ešte nedávno skúšal vzadu, tak DHR II mala priesaky na bočniciach.
Uhlopriecne ciary tam su, kedze vcera to fakt fucalo a dofukoval som az ked ma moc vozilo do bokov. V podstate gro tych ciar vzniklo vcera. Ale plast pustal tlak od nova.
Ono siel som do nich znova, kedze sa mi na nich vozi dobre a vizualne sa mi pacia. Pri tom prvom som mal pocit ze som mal len smolu na zly kus. V predu mam tiez conti, ale iny model. Cez ten to preteka tiez, ale aspon drzi tlak. Ma vyznam to reklamovat ci to neriesit?