Kategórie
Bike-techBezdušové systémy - MTB # MTB # plášte # bezdušové plášte # poradenstvo # kompatibilita # defekt # tmel # technické otázky
zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
savings Schwalbe Freeride 26x2.10"-3.00" duša, galuskový ventil 40 mm
6,79 €
savings
MOC 14,49 €
-30% Specialized Thorn Resistant 26 x 2.0-2.3" duša, galuskový ventil 38 mm
10,49 €
-30%
MOC 14,99 €
savings Continental MTB 26"x1.75–2.50" duša, dunlop ventil 40 mm
4,66 €
savings
MOC 8,99 €
Akcia -28% FORCE Lite 26 x 2.10-2.40" duša, galuskový ventil 48 mm
3,59 €
-28%
MOC 5,89 €
-34% Maxxis Welter Weight 27.5x2.00-3.00" duša, galuskový ventil 48 mm
5,90 €
-34%
MOC 9,99 €
Tmel by som chcel pouzit No Tubes 946ml (v podstate tento mam "zadarmo") neviem sa ale rozhodnut aky ventil (aby dobre sadol) a tiez neviem sirku pasky...mozno aj ta den breven by stala za vyskusanie
1. Koleso _ rafik 19mm vnutro Buntrager Mustang elite TLR 29 ASYMETRIC - vnútro nalepená elektrikárska izolačna páska na zakrytie dier po niploch.
2 Nalepenie pásky Notubes 25 mm pri silnejšom ťahaní sadlo do žlabu jak riť na šerbel a aj na petkách.
3. Nahodenie plášťa bontrager XR1 29x2,20 s drôtenou petkou.
4. Fukalo sa to na benzinovej pumpe ( zo skusenosti ) bez vnútra ventilu. / Ventil galuskový /
Sadlo na prvú šupu. Pri tlakovaní naskakovali petky plášťa na správne miesto. Opätovne vyfučanie. Naliate mlieka Notubes cez ventíl 90ml. Nafukanie , pretrasenie a jazda.
Mám tieto kolesá:
http://www.dtswiss.com/Wheels/MTB-Wheels/X-1700-Spline-TWO-29
Plášte:
Continental Mountain King a X - King, obe vo verzii ProTection a Black Chill
Aj ráfiky aj plášte by mali byť TLR ak sa nemýlim. Ventilky mi dodali priamo pri predaji bicykla (Canyon Spectral AL 29) Znamená to, že potrebujem iba pásku, tmel/mlieko a chuť do roboty?
Ďakujem za vecné rady....
Neváži to skoro nič.
Neboj, keď to budeš robiť po druhý krát tak to už bude odseipat
To znamená že si pichol. Koleso by malo vydržať aj bez mlieka. čí?
Naštastie len v 30 km/h a na ceste sa mi vyzulo predné koleso, rana ako z dela, vyzutý plášť a ja celý za...tý od mlieka. To isté pri plášti s kevlarovou pätkou - nie TLR verzia. Ráfiky sú TLR Fulcrum. Neviem a ani nechcem si to predstaviť v zjazde pri 50-ke !!!