chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ? )
Dat tmelu tak ako sa pise cca. 120ml, nabombovat ale viac ako 55psi by som radsej nedaval - to je aj tak uz ako kamen, dobre pohrkat a polozit na kybel. Za hodku otocit. Ked pises, ze fuci cez plast, tak ci nebude nahodou vadny tmel. Mne sa vidi, ze ho tam mas dost malo.
nj mas pech . ja som nahodil pred tyzdnom maxxis DHR II super tacky 1,5kilovy plast so zvyskami stareho tmelu , rafik neodmasteny este bolo na nom trochu mydla a zvysok izolacky len som pretrel handrickou , pasku Notubes som aj tak nalepil , ventilok stary z vystrihnutej duse , 1,5 deci joes elite racer sealant a nahodene prerobenym hasicakom
bezdusaky su obcas svina
ja som posledné prerábali staršie mavic cross ride stans no tube sadou + xking protection a ziaden problem, tlak drzia, bolo však nutné prebehnúť sa s bikom nech sa tmel dostane vsade.
Dnesna skusenost: navstivil som svojho servisaka z dovodu ze mi plava zadne koleso /spice su povolene/ tak som bol nuteny koleso odstrojit. Plaste mam na rafiku od cca 20.2. s mliekom 100ml. Minuly tazden pred prvym maratonom som preventivne dolial cca 40ml pre istotu. Pri dnesnej rozborke som bol mimo prekvapeny ziadny jezko ani zrazenina. Plaste Maxxis Ikon EXO TR mlieko NOTUBES.
Mas pravdu tiez ked som to zbadal tak som si povedal WOW kolko vela ale? Cca ako som sa docital a ako som sa rozhodol pri prvom nahodeni som dal do plasta 100ml koli 29" a prvom nasadeni plasta. Myslel som ze cast mlieka sa usadi na plasti koli zatmeleniu porov ako pisali chalani vyssie a vo stvrtok pred Sv. Jurom sa mi nechcelo rozoberat plast tak som tam nalial 40ml lebo som pri pretacani nic nepocul myslel som si ze je ho tam malo no a teraz ked som to dal dole tak aha WOW. No stieklo mlieko dole vanou.
Ja som tiez odpadol ked som po vyse mesiaci otvoril papierovy schwalbe rocket ron evo s notubes mliekom. Ziadna blana na plasti, tmelu cca rovnako ako ked som nalial. Inak caffelatex po mesiaci obalil bocnice a vyschol. Toho zaschnuteho tmelu tam bolo skoro 60g, na 100ml tmelu celkom dost... a to sa mi nepodarilo odlepit vsetko... dolievat to tam cely rok, tak mam kilove plaste
Takze ak caffelatex, tak jedine ako "peniacu" prisadu do ineho tmelu..
momentalne mam caffe latex v maxxis exo tlr plastoch a po 5 mesiacoch som otvoril plaste na doliatie mlieka a mlieko bolo cuduj sa svete staslae tekute a jemnucky film na plasti. ziadne zaschnute ako pri swalbe plastoch ked som mal nahodene. tak možno zalezi aj od plasta.
Myslim ci je pravda ten marketingovy blabol o vacsich a mensich ciastockach, atd... Klasicky pouzivam uz dlho a som pomerne spokojny. Len ma zaujima ci Race je o tolko lepsi a ma vyznam za to platit viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
bezdusaky su obcas svina
Takze ak caffelatex, tak jedine ako "peniacu" prisadu do ineho tmelu..
musite zahrkat