JurajTalcik, ahoj, chcem sa opytat ako si s nim zatial spokojny, ma mi dojst na novom Spectrale, tak sa na neho tesim, len dufam ze nebude robit problemy, tie prve serie zvykli piskat ked sa pouzival CS, tak sa to budem bat aj zapnut. Ale zas som cital ze CC ma skvely suport, ze to riesa promptne vymenou. Teda dufam ze to plati aj pre SK

Ako to myslis ze nepouzivas CS ? Ako je mozne se sa ti to lockne aj ked to nemas zapnute pri slapani do kopca? Ja som doteraz mal len propedal na foxe, zdalo sa mi to celkom vpohode, tak sa tesim ze toto je este lepsie

Trochu sa este obavam SAGu, ja vazim dakych 105kg/190cm takze pocitam ze ten tlak bude tak 240psi co je tak na hrane, myslim ze max. odporucany je 250 - 275psi. Potrebujem sa dostat na 18mm, tak hadam to bude OK. Ale zase som cital zaujimavy komentar, kde sa chlapik pytal ze ma 330lbs aky tlak tam ma dat, a nejaky clovek z CC mu napisal ze taky, aby dosiahol pozadovany SAG

To sa mi zda trochu uletene, co ak by mal 400lbs, to tam akoze napumpuje 350psi ?

No vazne som zvedavy, trochu mam obavy, ale dufam ze to bude fajn. Rozhodoval som sa este medzi nizsou radou s Foxami CTD, ale Pike rozhodol.