Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Vozíte ho niekto? Ako ste spokojní? Šiel by na Yetiho miesto súčasného DHX 5.0 Air. Myslíte, že sa to oplatí alebo sa na to vykašľať a voziť sa ďalej na tom čo mám?

Zatiaľ len špekulujem, lebo som sa zbavil jedného FOX Float CTD Factory čo sa mi váľal doma. Tak ma začalo pokúšať kde zase oplieskať prachy než ich rozdrbem :D.
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 09:41:43
00
inline nepoznam, ale vozil som a vozim dhx 5.0 air a nikdy som nebol spokojny, az kym som ho nenechal komplet vykuchat. ja som riesil dilemu ci prerabku, alebo presedlat na iny tlmic. momentalne tuning nelutujem. domnievam sa, ze inline je oproti dhx 5.0 air v serii urcite lepsi tlmic. zalezi vsak, ze co a ako jazdis (teda ci sa oplati menit).
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 10:19:24
00
V podstate všetko. Mám jeden bike, takže XC výjazdy, cesta, traily, ťažšie terény vo Fatrách (Kriváňe, hrebeňovky a pod, čiže rozbitých zjazdov sa nejak nebojím), občas nejaké miestne FR trate, pár krát do roka bike park.
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 10:54:56
00
Pre Inline a nie ten tucny nadobkovy ?
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 11:08:21
00
Zdá sa mi zbytočný asi
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 11:19:00
00
no ja si myslim, ze napr. aj preshimovany (a vhodne odladeny) float je lepsi ako dhx air v serii. :-) mne vadilo hlavne ako pri supach zvykol prilis preficat zdvihom a pri odrazoch a klopkach to davalo prilis malo opory a prepadalo sa to + malo spätnej väzby. CCDB (ani inline) som zial nemal moznost vyskusat, ale urcite top tlmic. v serii sa na neho chyta snad len vivid air, monarch+, evolver/swinger a bos?
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 11:22:34
00
Hej, presne to lietanie rozsahom mi vadí. Už dávnejšie som kvôli tomu vymenil vidlu za pružinovú. Tá je super ale teraz s ňou nestíha tlmič. Kamoš objednával nový bike, myslím že bude mať Inline, tak asi skúsim a potom sa rozhodnem. Keď predám ešte DHX tak by malo akurát vyjsť na Inline/DB Air.
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 11:29:37
00
Pozeram, ze na niektore modely SB66 nejde ani dat ten tucny starsi model. Ale tak urcite zoberies kridelkovy (zamykaci), predpokladam. Inline je aj lacnejsi a lahsi (tak 150g min.)
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 13:12:41
00
Jasné, chcem už s CS. V testoch aj na fórach chvália. Niekde si spomínal, že s niektorými Inline-ami boli problémy. Nevieš ktorý ročník to bol? Či tie prvé z 2014?
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 13:15:41
00
MageZ daval link, https://www.reddit.com/r/MTB/comments/2ryc31/my_cane_creek_db_inline_experience/ .. vyzera, ze nieco so zavzdusnovanim vo vnutri.
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 13:46:03
00
OK dík. Preštudujem
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 13:51:55
00
Ja som velmi spokojny, i ked ak by som ho nedostal k bicyklu, asi by som si ho sam nevybral pretie nastavovacky, na druhu stranu, factory setup som menil len minimalne a uz ten mi prisiel perfektny. Ale viem to porovnat poriadne len s RP23, a priatelkynim Monarch Debonair, takze velmi objektivny moj nazor nebude.
Moje ego tuzilo viac po piggybacku ako DB Air/Float-X '16.

CS btw, vobec nepouzivam (kedze shapeshift ztvrde chod, a hlavne mi pedal bob nevadi, a troska sa aj bojim ze sa pokazi, toto robia btw aj sucasne modely), ale rozdiel je znacny, daleko lepsie nez ProPedal co som mal na RP23.

(inak aj pruzina by tomu svedcala).
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 14:06:24
00
Pružinu som uvažoval, kamoš má SB66C s pružinou. Ale tú hmotnosť navyše už nejak neviem prekusnúť aj keď chod úplne bomba. A príde mi to na bežne jazdenie už trochu overkill.
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 14:09:04
00
CS by jedine co malo robit, otocit o vela otacok naraz LSC. Cize by nemalo vplyvat na chod vobec. Ale taketo zavierani tlmica je vyuzitelne len pri jazde postojacky, inak to nema velky vyznam, straty su na vidlici, pri slapani, ak dobre zehli na zaciatku.
Zobraziť komentár 25.06.2015 - 14:42:40
00
JurajTalcik, ahoj, chcem sa opytat ako si s nim zatial spokojny, ma mi dojst na novom Spectrale, tak sa na neho tesim, len dufam ze nebude robit problemy, tie prve serie zvykli piskat ked sa pouzival CS, tak sa to budem bat aj zapnut. Ale zas som cital ze CC ma skvely suport, ze to riesa promptne vymenou. Teda dufam ze to plati aj pre SK :) Ako to myslis ze nepouzivas CS ? Ako je mozne se sa ti to lockne aj ked to nemas zapnute pri slapani do kopca? Ja som doteraz mal len propedal na foxe, zdalo sa mi to celkom vpohode, tak sa tesim ze toto je este lepsie :) Trochu sa este obavam SAGu, ja vazim dakych 105kg/190cm takze pocitam ze ten tlak bude tak 240psi co je tak na hrane, myslim ze max. odporucany je 250 - 275psi. Potrebujem sa dostat na 18mm, tak hadam to bude OK. Ale zase som cital zaujimavy komentar, kde sa chlapik pytal ze ma 330lbs aky tlak tam ma dat, a nejaky clovek z CC mu napisal ze taky, aby dosiahol pozadovany SAG :) To sa mi zda trochu uletene, co ak by mal 400lbs, to tam akoze napumpuje 350psi ? :) No vazne som zvedavy, trochu mam obavy, ale dufam ze to bude fajn. Rozhodoval som sa este medzi nizsou radou s Foxami CTD, ale Pike rozhodol.
Zobraziť komentár 26.06.2015 - 09:49:54
00
keyboard_arrow_up