Lokalizácia
Formulár sa odosiela
mam naslapne pedale Ritchey a na lavom pedáli sa uz asi pokazili pruziny, lebo aj ked ich utiahnem nadoraz vobec nedrzia(skoro som si rozbil držku), dajú sa niekde zohnat iba tie pruziny?
a videl som náslapné pedále, ktorým sa ludovo vraví egg shaker,vyzerajú brutálne jednoducho. ak máte s týmito náslapmi skúsenosti napíste o nich nieco. velmi by ma zaujímala ich životnosť
Zobraziť komentár 27.04.2004 - 15:19:03
00
Egg beatery su jendoduche (a preto genialne) riesenie, ktore ma svoje vyhody aj nevyhody. Urcite vyhoda je moznost naslapnutia z kazdej strany, ochrana pred blatom, nizka vaha. NEvyhoda je nemoznost nastavenia predpatia pruziny a dost velky uhol vykopnutia. Nejazdil som ich, ale chcel som ich kupovt a nakoniec som sa rozhodol pre SH 959
Zobraziť komentár 27.04.2004 - 22:35:42
00
Dobre ale drahe :-(
Zobraziť komentár 27.04.2004 - 22:41:18
00
Ja mam Egg Beatre inak sa to vola Egg Beater a nie Egg Shaker
v preklade je Egg Beater Slahac na vajicko....
maju mnozsto vyhod, jednou z hlavnych je to, ze je na nich minimum veci, ktore by sa mohli pokazit, a su neskutocne odolne voci narazu, ja som v 30ke chytil riadnu skalu a som myslel ze som ho odlomil, lebo ma tak koplo ako nikdy... ale pedal to prezil v pohode..... jedina taka nevyhoda spociva v tom, ze si tam toho vela nemozes nastavit....ale nie je pravda, ze sa to neda zmenit ako tvrdi Cervo, pruzina sa da vymenit za makksiu alebo tvrdsiu a uhol vykopnutia si regulujes tak ze si prehodis lavy a pravy kufor...je to podla mna genialne riesenie a na SPD by som uz nemenil, inak ak si z BA tak sa mozeme dohodnut a mozes si ich prehliadnut a vyskusat ako to funguje....tak zatim

geroy
Zobraziť komentár 30.04.2004 - 23:57:44
00
este by ma zaujímalo, ci na nich noha drží uplne pevne, a ci sa mi môze stat ze nohu vytrhnem nechtiac a niekde sa dobyjem
a akú majú životnosť?
Zobraziť komentár 04.05.2004 - 07:07:48
00
no ked mam byt uprimny, noha tam nedrzi uplne na beton, je tam trosku pohyb... trochu vole takych 5 stupnov ale uz ich mam tri mesiace a este sa mi nestaolo, zeby sa mi noha samovolne vypla, ale je pravda ze tuhost pruziny sa da zmenit iba vymenou pruziny...co sa tyka zivotnosti... jedne priklad za vsetky pri zjazde som chytil jednu skalu pedalom a to takou silou, ze mi to roztrhlo retaz...pedal to ale vydrzal...takze hadam to nebude zle...
zalezi ktory z tych egg-beaterov si kupis...inak ak si z BA tak sa mozeme dakedy stretnut na kamziku a mozes si ich vyskusat...
Zobraziť komentár 04.05.2004 - 10:23:50
00
z BA nesom, takze skoda.
Zobraziť komentár 04.05.2004 - 15:50:52
00
keyboard_arrow_up