Zobrazuje sa, aj ked je nastavene Off.
Mate podobnu skusenost?
Ako sa to nastavuje:
1. Podrzat dlhsie C
2. Stlacenim B vybrat rezim EASY.
3. Podrzat dlhsie A
4. Stlacanim A preklikavat jednotlive veliciny a stlacenim B zapnut/vypnut ich zobrazenie.
posledný komentár: 27. 4. 2021 o 14:47
Jinak nechapu. Za tu cenu je s podivem ze vubec funguje.
kubad - tá cena je dokonca vrátane batérie
Aby som prežil, tak potrebujem pulzák s poriadne hlasnou signalizáciou maximálneho pulzu a by som sa mohol chváliť na rôznych fórach, tak aj počítadlo kilometrov.
Pulzák je nenahraditeľný, počítadlo sa dá vylepšiť dvomi magnetmi...
http://www.bikerumor.com/wp-content/uploads/2010/07/mad-fiber-carbon-composite-road-bike-wheelset3.jpg
Ja na každých nastúpaných cca 100m vypijem pri najbližšej krčmičke cca 1 pivo. A neuveríš ono to celkom funguje!
mna skvor stve ze po dvoch troch mesiacok mi o minutku dve meskaju hodinky. riesim to nastavenim o 5min dopredu a mam na pol sezony pokoj. ale i tak ma to stve
Neviem, ci som to uz nespominal, ale teplomer zobrazuje okrem aktualnej aj max. a min. teplotu, co tiez potesilo.
mna skvor stve ze po dvoch troch mesiacok mi o minutku dve meskaju hodinky. riesim to nastavenim o 5min dopredu a mam na pol sezony pokoj. ale i tak ma to stve
stav sa u mna ak chces, ja som taky nasiel, a kedze nemam k nemu kable je mi na trt. a fakt meria aj teplotu?
Bol by si z vychodu sa u teba stavim a vymenim za kofolu/pivko. Ale handlova a kosice su kusok vzdialene a nemysli mze to budm mat cestou ak sa budem premavat na biku
Moj tachaci kmi sluzi a v lidli maju teraz od 14-teho zase akciosku.
idem utratit aspom 30€
ten tachacik daj niekomu komu sa zide