Lokalizácia
Formulár sa odosiela
maracej to vies ked dopadnes v 90stupnovom uhle na dopad tak sa ani nieje co cudovat.... :D
a ano uz mam objednany novy raf a nabuduci tyzden by tu uz mal byt
Kód:
http://www.koloshop.cz/index.php?vyrobek=1063&soucastka=128&vyrobce=11

a rovno aj novy naboj som k nemu zobral :roll:
Kód:
http://www.koloshop.cz/index.php?vyrobek=241&soucastka=126&vyrobce=10
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 13:57:12
00
POCUJTE BORCI. Ake kluky mam kupit XT 2008 alebo FSA V-DRIVE
DIK
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 20:31:11
00
JACKAL1 - založ si novú tému a nerob z tohto smetisko!
Ako by sa ti páčilo, keby ja ti do tvojej témy pridám svoju?
Keby to robili všetci, tak je tu bordel jak fras. :lol:
Si tu nový, takže ti to nejak prepáčim, ale nabudúce určite nie :twisted:

A k téme: Ja používam bike nielen ako dop.prostriedok, ale aj na rekreáciu. A denne na ňom nabehám cez prázdniny cca 15 km za den- v priemere. Dosť ho využívam... :arrow:
Tak pri tej prehliadke to poviem, ale neviem či mi to riadne vycentruje :roll: .
Lebo centroval to a bolo to také, ake aj predtým.
Neviem, či je to problém, kt. mám vyriešiť, alebo to je na každom bike-u a je to v poho. :?
A čo vravíte na kvalitu bicykla?
Či by ma mal vydržať bez častých opráv. :wink:
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 21:28:00
00
to zalezi najma od teba, kolko toho vydrzi bez oprav ;)
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 21:29:35
00
Tak ja sa ho snažím šetriť. Ak chcem, prejsť cez obrubník, zdvihnem bike a presunem ho až za obrubník a tak nasadnem. A pri jamách rapídne spomalím a prejdem. Nechcem si ho zničiť. Ale nový som si kúpil preto, lebo na starom sa mi furt volačo kazilo. Teraz sú kluky volné na nom, pedále su v zlom stave, kolesá krive a taktiež šúchajú brzdové špalíky o ráfik. Preto, aby som nemusel tak často chodiť s ním do opravy som si kúpil novy. A ak má byť ten new taký istý ako starý... :cry: Ja neviem ako viac mám ten nový šetriť... Jedine tak, že nebudem tak často na ňom jazdiť?
PS: starý bike bol DEMA Modet Corte za 3 900Sk.
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 21:37:32
00
no martin... otcov bike, stari pevnak s cantlivermi skoro nepotrebuje opravy a moje skladane lf ko kde su omnoho kvalitnejsie veci skoro neustale opravujem a doladujem... ide o to ako jazdis ak jazdis tak ako pises ze spomalis a take tak tomu biku by sa fakt nic nemalo stat ;)
dema je kapitola sama o sebe... :)
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 21:43:31
00
setrit, no to by si sa mal na nom naucit setrnne jazdit alebo co :roll: :wink:
dost toho zavisi od techniky jazdy, hlavne na nom nesmies sediet ako pripeceny, s tym bikom musis pocas jazdy "splyvat"...
hlavne udrzba je dost dolezita, ale to hadam vies....
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 21:44:22
00
Veď hovorím, že sa snažím na tom novom najmä šetrne jazdiť...
Ale, chodím s ním aj popri roli a pod. cestách, ale tam spomalujem a na rovných cestách tomu snažím sa vytnúť :P .
Napríklad kamarát preskočí v pohode vez obrubník na bike-u a čuduje sa prečo to robím so svojím, ked mám pri tom široke kolesá a horský bike určený do terénu.
Pravdu povediac, ja nový bike mať zrejme na 100% mať nebudem!
Tak sa snažím ho nepoužívať zas ako traktor... :roll:
A predsa od novoti bolo trocha krive to koleso :( .
Ja som z toho sklamaný.
Ledva som si ho dovolil kúpiť. :cry: :cry: :cry: :cry:
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 21:50:10
00
ak budes jazdit tak ako pises tak bude najvacsi servis mastenie retaze po piatich rokoch vymena platniciek a po 10 retaze
k teme ak naozaj jazdis ako pises mal si si kupit kros na mtb sa viac narobis ak jazdis dost po meste samozrejme pokazit sa moze hocico na hocijakom biku tomu nikto nepredide co sa ma stat stane sa :wink: :twisted:
a nerob taku vedu z kriveho kolesa preboha :oops: to ako keby kupis ferary a nasere ta ze nemas capciku za 10 sk na ventily tak chod do shop a daj vycentrovat a ked bude krive obuchaj mu ho ohlavu a povedz mu ze to neni rovne nech to vyrovna a je po probleme :idea:
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 21:54:15
00
Ja som chcel široké kolesá preto, lebo som si myslel, že sú pevnejšie, masívnejšie a ťažšie by sa mali zničiť...
Ale, to koleso ma totálne sklamalo a zničilo.
Kamarád obrubník neobrubník, jama nejama a nič jemu bike-u neni.
A ja nový, mal som ho 3 dni a v ten tretí den som si ráno všimol to koleso.
Som znechutený...
Neviem či som si mal kúpiť bike za 30 000 Sk, aby to bolo k svetu?
Zachvílu bude kvalit. bike drahši, jak auto...
Sa vtedy naštvem, kúpim si botasky a vy..... sa nato :evil:

A tie brzdy, tak neviem či 3 roky, pretože brzdy asi určite neovplyvním...
Doraziť sa nechcem zase...
A brzdiť obuvou nebudem ani za svet...
To robiť za Giant Ricon nebudem!!! :mrgreen:
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 22:01:16
00
ty si asi myslis ze si kupil nejaky special musim ta vyviest z omylu je to iba obicajny bike torchu lepsi ako rano na rozky a ked ti vycentruju kolesa tak v pohode sakac cez obrubniky to je nic ja mam na mojom uz skoro 4000 km a dost velku cast v lese po kamenoch atd. urcite horsie ako jeden obrubnik k tomu v dost velkej rychlosti mal som ich 2 x centrovat a drzia v poho ale akurat dnes mi zacala tuka spaichna aj som stlacal ci neni niektora povolena ale cely vyplet je tvrdy tak cil dumam preco to tuka
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 22:10:47
00
Počul som, že od 15 litrákov sú lepšej kvality bike-y.
Ale, možno je lepší ako tá dema...
Nečakám, že je to špecial, ale určite by podľa mňa nemal chodievať tak často do opravy, ako tá dema pri lepšom zaobchádzani...
A ked Giant Youkon stál 19 000Sk a zlacnili ho na 13 000Sk a podobným štýlom by mal byť Ricon, tak by nemal byť zase šmejd...
No ja neviem.
Povedal v predajni, že ak nebudem na ňom skákať, tak by mal čo to vydržať. :arrow:
Ale predajcovia chcú predať...
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 22:22:43
00
ale mal pravdu
zas hento neni ziadna vada ze je krive koleso
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 22:34:05
00
kurnik martin mal si si radsej kupit kolobezku, tam by si nemal co centrovat. kupil si mtb bajk tak s nim aj jazdi mtb a neprekladaj ho preboha cez obrubnik! drviva vacsina z nas si na bajk dost dlho sporila, hladali brigady atd. ale nie som otrok bajku, ze ked som dal donho svoje tazko zarobene peniaze, tak teraz ho budem len lestit a pre istotu na nom ani nejazdit, ved co ked sa mi osucha daco... kurnik bajk je for FUN!!
ked ti vadi rozcentrovane koleso, tak ho zober do obchodu a povedz ze ho chces vycentrovat poriadne a ked to spravia, tak ho zaloz do centrovacej stolice, roztoc a ked nebude vycentrovane, tak im ho otrieskaj o hlavu nech to vycentruje este raz a potom zase. no a uz tu neries... okej? (priatelska rada od spolubajkera, nic v zlom)
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 22:48:35
00
...ale, mne nejde do hlavy, ko môže mať nový bicykel krivé koleso.
Ja somár, že som si to nevšimol pred kúpou.
Teraz mám problémy, komu to dám vycentrovať, aby to spravil naozaj pedantne...
Ešte tam do predajni prídem reklamovať a vraj to nič neni, pobehá to asi za 1 minútu ahotovo. Prídemdomov a zistím, že je to rovnaké...
fakt čudné...
A práve preto neviem, či to je normal...
Ale, ak ošúchava platnička o ráfik miestami a vidieť okom, že je trocha krivé a nie som sám, kto to pozeral...
tak to asi nie je celkom normálne... :roll:
Zobraziť komentár 28.07.2007 - 22:49:06
00
keyboard_arrow_up