Lokalizácia
Formulár sa odosiela
čo hovoríš na vidly?
Zobraziť komentár 30.04.2010 - 14:28:12
00
cau. mne pred par dnami prisiel ten GT s kotucovymi brzdami, 560 eur. to co si poslal ten Rock Machine vyzera tiez velmi dobre. Ak to Mag32 je Raidon, ta RS Tora je asi lepsia, podla toho co som tu na fore cital, kazdopadne aj cena co som zbezne kukal na nete je vyssia o cosi. Ale zas cital som aj chvaly na prerobene SR, no tak cert aby sa v tom vyznal.. Je to asi relativne.

Kup podla toho ci chces lepsie brzdy alebo vidlu podla mna. Tie kotucove ak das, potom ich mozes myslim lacnejsie upgradnut ked budes chciet lepsie.

Snad ti este niekto fundovanejsi poradi :D
Zobraziť komentár 30.04.2010 - 17:11:01
00
zober s hydrami... vecka nie ak mas moznost hydier... vysvetlim preco... ked kupis Vcka hoci s lepsou vidlou tak casom budes chciet urcite tie kotucove brzdy a tu to zacina... nove naboje + novy vyplet+niekto kto ti to spravi + kotuce + brzdy a ked uz to tak rozpisavam tak aj blby adapter na ten kotuc stoji peniaze... ja by som kupil s hydrami ... moj nazor
Zobraziť komentár 30.04.2010 - 19:31:44
00
Viem, že kotuce su efektivnejsie, predsa nehodlam potom v buducnosti do toho nejako investovat. Kotuce su predsa narocnejsie na udrzbu ako V- brake. Podľa reakcii to Gt. Inak Rock Machine by som bral z Ciech, co by znamenalo trochu komplikacii so zarucnym servisom. Inak som v tom laik, ela co som pozeral tak ten Rock Machine stal povodnenejakych 30.000,- a GT stal 21.000,- Teda rozdiel 9.000,- . Ako to vlastne je? Platim si za znacku, alebo skutocne ten Rock M. je lepsi ako ten GT. Teraz myslim na V brzdy?
Zobraziť komentár 30.04.2010 - 21:27:43
00
tam nie je co "udrzbovat" na kotucovych brzdach ;)
Zobraziť komentár 30.04.2010 - 21:55:32
00
keyboard_arrow_up