Lokalizácia
Formulár sa odosiela
dnes alebo zajtra si idem kupit nove hlavové zlozenie, neviem ci budu mat presne to ktore chcem tak som si vybrral 3typy
chcel by soom vediet vase nazory

1: Momentum GG grease guard

alebo

2: Ritchey Scuzzy Logic PRO

alebo

3: Ritchey WCS Logic PRo

ktore z nich je asi najlepsie /prve z druhym stoja skoro rovnako ale to tretie je trosku drahsie)

a este nieco vsetky try su lisovacie!!! ako tie stare vytiahnem z biku???
este som to nerobil tak plz poradte
Zobraziť komentár 30.08.2005 - 09:58:42
00
kedze ti nik nepise,tak to skusim ja :)

1.kup WCS
2.daj si to spravit v predajni/servise
2.ak nie,tak:
stare misky su tam nalisovane.takze ich budes musiet vyrazit kladivom.pozor na trubku-je to kov.ak je ram ocelovy,tak to pojde trosku pomalsie (ocel je pruzna a pohlcuje naraz),ale mas mensie riziko poskodenia trubky.ak je to hlinik,pojde to rychlejsie-ale o to je to nebezpecnejsie...
nove misky musis nalisovat na ram.na to ale budes potrebovat pripravok.samozrejme,da sa to spravit aj bez neho,ale...jeden zly uder a riskujes poskodenie misky ci trubky a si tam,kde si nechcel byt :-(

ale radsej nasleduj iba krok 1 a 2. toto je papino fest nebezpecna vec,lebo mozes poskodit hlavovu trubku (alebo nove zlozenie) a potom ta vymena hlavoveho zlozenia vyjde na viac prachov,ako si pocital predtym...
takze
Zobraziť komentár 30.08.2005 - 14:15:16
00
Dik moc!!!! dam to do servisu ale len tak pre zaujimavost ako sa ten pripravok vola??? (ram biku je ocelovy)!!!!
Zobraziť komentár 30.08.2005 - 14:34:01
00
tak to by si chcel uz fakt vela - nezda sa ti? :-)
Zobraziť komentár 31.08.2005 - 02:54:05
00
stahovák a lis, prípadne kladivo a tvrdé drevo :-)) Nikdy nebúchať napriamo, vždy cez doštičku .... menšie riziko poškodenia.
Zobraziť komentár 02.09.2005 - 12:14:40
00
keyboard_arrow_up