Alternativne k tymto GC som zvazoval kombo Ardent Race/Rekon z/p. 2,2" som ale nechcel a v 2,35", resp. 2,4" uz boli nad akceptovatelnu hmotnost. A cenu.
Barzo atd. je kategoria dezenu ktoru som chcel zamerne preskocit a ist rovno o kusok dalej, ked uz tak uz. NN, WW, Forekaster uz bol zas priliz, dezenom, hmotnostou, valivostou... Toto mi prislo ako ideal. Zatial som bol na nich asi len 3x po hodine a navyse vzdy bolo mokro a kopec listia, takze som ich este uplne iealne nemal moznost testnut, ale javia sa dobre. Rozdiel vo valivosti som nepostrehol takmer ziadny, to ma zatial najviac soklo, uvidim co na dlhsich a intenzivnejsich jazdach, tam sa ukaze. Grip voci "semislickom" ktore bezne jazdim citit, jak v zabere vo vyslapoch tak v zjazdoch, tiez brzdny ucinok. Ale zistujem ze by to chcelo aj
brzdy posunut

A tiez omnoho viac (pochopitelne) nabaluju a vyhadzuju blato oproti xc plastom s minimalnym dezenom, to citim najintenzivnejsie

Cakam kedy bude trochu suchsie a poriadne ich "prubnem", ma to potencial
![Evil ]:)](https://www.mtbiker.sk/forum/images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)
Jedine co mi "nevyhovuje" je tvar na rafiku, jak som zvyknuty na oble a pekne gulate xc plaste, tak tieto mi pridu priliz hranate. Ale to je len moj problem