Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Caute.
Ake mate skusenosti so systémom Hollowtech II (hlavne u XTčkach)
uvažujem totiž o kupe pouzitych a bojim sa ze mozu byt problemy s loziskami. Kamos ma LX kluky a stale sa mu o serie.
Zevraj maju tie loziska dost malu zivotnost.
Dik za vase postrehy
Zobraziť komentár 30.10.2006 - 17:40:19
00
Hollowtech II by mal mať z princípu vyššiu životnosť než systémy, ktoré majú ložiská v domčeku.
Ak si si nie celkom istý stavom ložísk u použitých kľúk, tak vždy máš možnosť vymeniť samotné ložiská za nové a kľuky s oskou si nechať.
Zobraziť komentár 30.10.2006 - 18:22:52
00
ja mam XTecka a som max.spokojny paradna tuhost bez problemov.
Zobraziť komentár 30.10.2006 - 22:20:09
00
mám hol... II ale LX. ešte ako nové (1500km) prešli peklom Súlova. Po takomto maratone dostalo zabrať všetko. Aj napriek vynikajúcemu utesneniu začali vydávať chrastivé zvuky.
Treba kompletne rozobrať, vyčistiť a poriadne premazať. Je to riadná piplačka, ale kedže som nemal na nové ložisko (700,-) nebolo iné riešenie. odvtedy je klud, aj ked je počuť, že nejde uplne na 100% (len na 95%).
Chystám sa na vylisovanie ložiska a zohnanie iného, lepšie utesneného, ktoré nalisujem.
XT a LX sa líši, len vo vnútornom rozmere ložiska.
čo sa týka kúpy jazdených, tak toho by som sa neobával. Skús ich prebehnúť v ruke a musia chodiť, ako med. Ak nie treba vyčistiť a premazať prípadne vymeniť. Skôr si daj pozor na kvalitu píl a opotrebenie zubov. Na LX mi stredná pila (Al) odišla po 1500 km a začala namotávať reťaz. Trochu úprav pilníkom a funkuje dalších 2500km bez namotávania.
Zobraziť komentár 01.11.2006 - 11:53:02
00
na XT II mam skoro 8 tisic kilakov a bez problemov.
Na LX octalink som najazdil skoro 15 tisic a prevodniky m nic nenamotavali.Treba pravidelne menit retaz pravidelne cistit a musi to ist ok.
Zobraziť komentár 01.11.2006 - 13:29:20
00
2 roky na tom jazdím a perfekt bez problémov. Dúfam, že teraz keď som to pochválil sa mi to vzápätí nerozsype.
Zobraziť komentár 01.11.2006 - 19:56:16
00
keyboard_arrow_up