Caute aj mam taky mensi problem s avid juicy 3...
brzdy brzdili ok ale mal som nejaky bordel na prednom kotuci tak som ho ocistil ale nepomohlo, tak som dal dolu koleso a ocistil aj dosticky, zabudol som vsak ze ked stlacim naprazdno paku tak sa dosticky posunu blizsie ku kotucu a uz sa nevratia spat... takze potom som mal problem ze dosticky boli prilis blizko kotuca a vznikalo tam trenie, tak som sa snazil nejak vratit dosticky do povodnej polohy a trosku som to pokaslal lebo mi vytieklo trosku kvapaliny... teraz sa dosticky stale tru o kotuc aj bez stlacenia paky a ked stlacim paku naplno tak sa da kolesom otocit silou...
takze ako som tu tak cital staci mi doliat dot4 kvapalinu a budem mat dostatocny tlak? tym vyriesim problem c.2 avsak ako oddialim dosticky od kotuca? precital som cely manual k
brzdam ale dako sa z toho neviem vysomarit...
a este 1 otazka k aj3 ak chcem vycentrovat dosticky na zadnom lebo jedna je blizsie tak mam povolit tie dva velke imbusy ktore drzia celu brzdu pokope? lebo som pocul aj cital ze staci povolit nejake 2 imbusy avsak neviem ci som spravne pochopil ktore... a potom zatlacit paku, pustit ju a dotiahnut?
sorry za zbytocne otazky ale toto su moje prve hydra a este v tom mam zmatok