Inak okrem profi verzie Sony Vegas existuje aj Vegas Movie Studio za ľudovú cenu (cca. 25-50€ podľa verzie), ktoré je tiež veľmi dobre použiteľné - základ je spoločný, len je trochu osekané - podporuje menej video a audio stôp, ale inak nič podstatné nechýba. Dosť sa to podobá na dvojicu Final Cut Pro/Final Cut Express.
z mojej skusenosti, Pinnacle je nnno, dobre, ale ma svoje nevyspytatelne muchy, mal som ho na troch compoch, na kazdom bol nejaky iny problem, Cyberlink Power Director maka bez problemov, ale je to pre deti. Momentalne ficim na Sony Vegas, z tychto troch sw totalna pecka. Mozno je aj nieco lepsie, neskusil som viac, ale to co som potreboval, Vegas zvlada v pohode a bez komplikacii...
Pokial nie si este deformovany ziadnym zo strihovych programov, zacni radsej rovno s Sony Vegas, mesiac sa budes trapit, potom to pojde samo... najviac pomozu tutorial videa z Vegas domovskej stranky a kopa navodov je na youtube. Nevyhoda je, ze posledne verzie Vegasu nik neprelozil do CZ ani SK - aspon som nenasiel /a mozno to az taka nevyhoda nieje- preklady vedia nazvy funkcii riadne skomolit/.
Inak ak objednavate, tak z kade prislusenstvo ku GoPro? Viete o niečom kde maju fakt dobre ceny? Lebo čo som pozeral väčšinou shopov tak cca rovnaké ceny. No ešte eBay tam je to celkom fajn. Nejake typy? Lebo napríklad ten standardny uchyt nizky čo spaja kameru s nalepovacim uchytom sa mi podarilo nešikovnosťou zlomiť a ten nahradny ani neviem ako a už je naštrbený. Díky
ja som tam zatiaľ hľadal len tie nalepovacie držiaky čo tu stoja 25€ - 5ks a na ebay aj amazon to vychádzalo s poštovným rovnako (samozrejme všetko originál gopro)
No jo, ale len ta prisavka stoji cez 30 ecok. Tu je teda link na dobru cenu. Tie zvysne veci mi volali, ze mi prilozia ako darcek a pritom som tam nakupoval prvy krat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pokial nie si este deformovany ziadnym zo strihovych programov, zacni radsej rovno s Sony Vegas, mesiac sa budes trapit, potom to pojde samo... najviac pomozu tutorial videa z Vegas domovskej stranky a kopa navodov je na youtube. Nevyhoda je, ze posledne verzie Vegasu nik neprelozil do CZ ani SK - aspon som nenasiel /a mozno to az taka nevyhoda nieje- preklady vedia nazvy funkcii riadne skomolit/.
http://www.bikemagazin.sk/clanky/technika/preview/item/2243-gopro-3-generacie-lahsia-mensia-rychlejsia.html
Nezabudaj na riadne mastne clo+dph...
Mna vysla dvojka tri tyzdne po tom ako vysla 250 aj s postou... Treba sledovat ebay a pockat si na dobru cenu.
marinada... to nemozes rovno postnut link?
http://www.kamerynasport.sk/gopro/12-gopro-hd-hero2-outdoor-edition-0185323000545.html